С посрещането на астрономическата есен неизбежно се засилва чувството за

...
С посрещането на астрономическата есен неизбежно се засилва чувството за
Коментари Харесай

Моден хит - поло без ръкав и пола от кадифе за есента

С посрещането на астрономическата есен неизбежно се ускорява възприятието за носталгия към летните топли дни, когато носехме ефирни рокли и всичко подсещаше за равнодушие. Такова беше посланието на целия ни дрешник.

Стилът ни се оказва доста определящ за метода, по който се усещаме. Това значи, че можем да си осигурим прочувствен комфорт даже през дъждовните дни, стига да подберем верните облекла и аксесоари. Така ще създадем есента с една концепция по-оптимистична както за себе си, по този начин и за хората към нас.



Затова сме подготвили няколко лесни хитринки, с които елементарно можем да раздвижим есенния си дрешник, тъй че да изглеждаме свежи и с положително самочувствие. Залагаме най-вече на грациозност, като отчитаме особеностите на времето. Целта ни е да вземем от есента това, което ни е липсвало през другите годишни времена. Затова започваме тъкмо с полото без ръкав, за което нормално е прекомерно студено или горещо.

Поло вместо риза

Безспорно полото без ръкав е извънредно изискан. Открива раменете, само че в това време основава отдалеченост и чувство за недостижимост. Излъчването му е много по-сериозно спрямо разголените потничета с презрамки, които са напълно в плажен жанр. Този тип поло даже в някои връзки граничи с деловия жанр и умерено може да се носи под сакото вместо риза - една умерена задявка през есента в дните след отпуска.



Въпреки че всички сме единомислещи за елегантния тип, който полото без ръкав основава, мнозина дами изпитват усложнения да подберат точния миг за него, а той е тъкмо в този момент. Основното му преимущество през есента е, че върви с множеството връхни облекла - както с кожени якета, по този начин и с плетива. Също по този начин се комбинира добре с гривни и часовници, защото нищо не разсейва погледа от раменете към китките.

Друг мотив самоуверено да включим на есенна вълна с поло без ръкави е голямото многообразие при този вид блузи - можем да ги намерим както във тънък плетен вид, по този начин и в материи, които прилепват към тялото и обрисуват извивките.



Плисе с три четвърти чорапи

Макар че панталоните несъмнено са се наложили през последните години като по-невзискателни и универсални - изключително когато бързаме за работа, полите постоянно остават на мода и притеглят вниманието. При тях разнообразието също е от земята до небето поради разновидностите в дължината, плата, закопчаването...

Ако през лятото залагахме на леките поли, които падаха нежно, то през есента идва ред на кадифето и дънковия плат. В множеството случаи тези поли даже не изискват да прокарвате ютия, което е извънредно улеснение. Освен това поради по-твърдата материя няма потребност да се притеснявате от есенния вятър.

Ако сте измежду почитателките на полите и ретро стила, в този момент е времето да извадите плисето и да го комбинирате с три четвърти чорапи. Всякакви ципчета и копчета по полата, изключително в по-забелязващи се цветове, също могат да бъдат акцент на визията и да основат положително въодушевление.



Не вадете зимния шал

Сковаващите студове през есента са необичайност и по тази причина не би трябвало да бързаме да вадим обемните вълнени шалове. Шалът през октомври има главно две функционалности: защищава шията в утринните часове, когато към момента е по-студено, и внася цвят и въодушевление към визията. Особено подобаващи за есента са шалове в цветовете на сезона, клонящи към златисто. Палитрата от по-живи и топли нюанси освен е в звук с падащите листа, само че и ни връща чувството за слънце, което започваме да търсим от ден на ден след края на лятото.

Жилетката от кашмир

Алтернатива на по-тежките и твърди якета е приятната на досег жилетка от кашмир. Тя е сполучлив избор за връхна дреха, когато се постанова да наметнем нещо на гърба си, само че денят въпреки всичко е безоблачен. Тя обаче няма да ни защищити при появяването на по-студен вятър и по тази причина е добре да я вкараме в приложимост още през първите есенни дни, когато времето към момента го разрешава.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР