С помощта на мобилен телефон вече е възможно да се

...
С помощта на мобилен телефон вече е възможно да се
Коментари Харесай

Вижте на колко години изглеждате

С помощта на мобилен телефон към този момент е допустимо да се дефинира наличието на калориите в обещано ядене или възрастта на човек. Смартфоните имат вградени стратегии, които проучват фотоси, сподели Максим Назаренко , началник на отдела за ръководство на качеството и узаконяване на RTU MIREA, пред организация Prime.
" В същото време точността в действителност не е доста висока: човек на междинна възраст, да вземем за пример, в диапазона от 35 до 55 години, може да промени лицето си с елементарни операции, тъй че да „ се подмлади ” с 5-10 години ”, счита специалистът.

Според него има и други способи за установяване на възрастта на индивида. Те се основават на разпределението на честоти, които записват държанието и естеството на боравене с телефона. Програмите в този случай наблюдават какви функционалности употребява потребителят на смарт телефона в избрани обстановки, какви услуги употребява и за какъв брой време.
„ Така че, с цел да отговорят на позвъняване или да видят известие, потребителите над 45 години стопират или забавят придвижването си доста по-често, опитайки се да поправят позицията на смарт телефона “, съобщи Назаренко.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР