С покачването на температурите се повишава и желанието ни да

...
С покачването на температурите се повишава и желанието ни да
Коментари Харесай

6 неща, които ви трябват за почивка сред природата

С покачването на температурите се покачва и желанието ни да прекарваме повече време навън. Освен, че има доста потвърдени изгоди чисто здравословно, шерването на разнообразни действия навън укрепва фамилната връзка. Независимо дали планирате еднодневна екскурзия до някой огромен парк, планина, или просто релаксиращ ден в двора на вилата, стига да сте дружно и измежду природата, заниманието е обезпечено! Затова през днешния ден ще ви дадем няколко хрумвания какво да сложите в багажа, с цел да бъдете спокойни и готови за всевъзможни обстановки.
1. Постелка за пикник
Специалната постеля за пикник трансформира слънчевите поляни и каменисти плажове в приятни дневни зони за пикник, диалози и игра. Препоръчваме ви този вид вместо одеяло, тъй като постелката не се мокри, в случай че има роса по тревата и е по-удобна за сядане. И не се тормозете, че заема място - елементарно е да се сгъне и да се носи като чанта. Изберете модел, който може да се пере и по този начин няма да се притеснявате, в случай че децата ви инцидентно разсипят нещо от горната страна.

, от 12 април в Lidl.
2. Репелент за инсекти
Спрейовете срещу инсекти са превъзходен метод да се запазите в сигурност. Но те би трябвало да се нанасят деликатно, да се възобновяват, а пък и не дават гаранции за всички типове “приятелчета ”, които може да срещнете навън. Ето за какво по-добрият вид от репелент е ултравиолетова лампа срещу инсекти, която е с вградена презареждаща се батерия. Така ще сте изцяло спокойни и ще можете да се насладите на красивата природа, без да се притеснявате, че ще бъдете ухапани.

, от 15 април в Lidl.
3. Многофункционален инструмент
Сигурни сме, че във всеки от нас дреме по един скаут. Никога не знаете по кое време може да ви се наложи да поправите или отрежете нещо, да затегнете колелото на велосипеда или да отворите някоя бутилка. Затова е добре да сте готови с мултифункционален инструмент. Толкова доста джаджи на едно място. Изключително практично и уместно за разнообразни обстановки, когато сте измежду природата или пък у дома.

, от 12 април в Lidl.
4. Мокри кърпички
Дръжте най-малко 2 опаковки мокри кърпички на разположение за всички тези неща, които ще срещнете по време на вашия излет - прахуляк, тиня, пот, разлят сок и всичко останало. Те са незаменими, когато нямате наоколо течаща вода и няма по какъв начин да се измиете добре. Съветваме ви да изберете такива с антибактериална съставна част, с цел да сте изцяло сигурни, че сте отстранили замърсяванията и бактериите.

, от 12 април в Lidl.
5. Нещо за бързо ядене
Сигурни сме, че имате направено меню за вашето малко бягство измежду природата. Но ви предлагаме да носите на разположение и нещо за " залъгване на глада ", изключително в случай че сте с дребни деца. Някакви вкусни лакомства биха ви свършили чудесна работа, а пък и няма да ви тежат. Индивидуално опакованите меденки са доста подобаващи – не се постанова да ги пипате с голи ръце, заемат малко място и ви зареждат с сила.

,от 12 април в Lidl.
Ако сте решили да си извършите пикник на някое картинно място или пък да тръгнете на поход в планината, сандвичите са в действителност идеални за задачата. Приготвят се елементарно, нямате потребност от комплицирани артикули, има огромно многообразие от разновидности, а и засищат. Комбинирайте с утоляващо плодово сокче, като дребните опаковки са доста комфортни и няма заплаха от разливане.
Ето и една вкусна, която е подобаваща както за деца, по този начин и за възрастни.

6. Хладилна чанта
И като споменахме храната, то сигурно ви би трябвало място за предпазване - задоволително пространно, с цел да може да побере и питиета за цялата компания. Предлагаме ви електрическа хладилна кутия, която може да охлажда до 20 градуса под температурата на въздуха, а най-хубавото е, че може да се включва в запалката на автомобила. Така, без значение къде сте, ще имате със себе си вкусна храна и разхлаждащи питиета.

, oт 12 април в Lidl.
 
Природата ви зове да се насладите на нейните благосъстояния в приятна компания. Може да откриете тези и още оферти за приятна отмора от 12 април в.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР