С пожелание за успешна и ползотворна за таекуондо година бе

...
С пожелание за успешна и ползотворна за таекуондо година бе
Коментари Харесай

Откриха Държавното по таекуондо

С благопожелание за сполучлива и ползотворна за таекуондо година бе намерено Държавното състезание, което ще протече през уикенда в Ботевград. Надпреварата в зала “Арена Ботевград ” беше открита от доайена на бойните изкуства ген.Чавдар Чернев.

Президентът на БФТ Слави Бинев също поздрави участниците в тазгодишното национално състезание. Той изрече специфични почести към домакините от Ботевград, измежду които е някогашният ръководител на Федерацията господин Валентин Трънски, най- сполучливият клуб досега - Сунг Ри и треньора Пламен Трънски, както и международният ни медалист Владимир Далаклиев.

Освен формалните посетители в залата бе и националният ни отбор, предвождан от селекционера Фарзад Золхадри. Те прекъснаха своята подготовка в днешния ден, с цел да участват на откриването на най-важното състезание в народен мащаб.

Г-н Бинев поздрави всички клубове, които се включиха в основаването на националния тим в името на триумфа на българското таекуондо и на състезателите. Сутрешната среща на управлението с родителите провокира интерес и ще продължи и в неделя от 9.00ч в зала Арена Ботевград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР