С почти 20-годишен брак зад гърба си, изглежда, че нищо

...
С почти 20-годишен брак зад гърба си, изглежда, че нищо
Коментари Харесай

Любовни хроники: Харисън Форд и Калиста Флокхарт

С съвсем 20-годишен брак зад тила си, наподобява, че нищо не може да раздруса любовната история сред Харисън Форд и Калиста Флокхарт. Въпреки многото разлики, холивудската златна двойка процъфтява в свят, където дълготрайните романси са необичаен драгоценен камък.

Когато Калиста и Харисън се срещат за първи път на премиите Златен глобус през 2002 година, актрисата разлива питието си върху него. Може би този дребен случай е оказал помощ да се разчупи леда, изключително като се има поради, че емблематичният екшън воин тогава е бил в апогея на славата си и е респектирал Калиста. На собствен ред тя също е уважавана актриса, носителка на Златен глобус.

Очевидно е, че и двамата са познавали добре Холивуд, само че що се отнася до персоналния живот, те не биха могли да бъдат по-различни. Харисън има два развода и 4 деца, а Калиста - самотна майка на преди малко осиновено момченце. 22-годишната разлика във възрастта била още една „ огромна “ разлика сред двойката. Но наподобява, че всичко е преодолимо за същинската обич.

През последните няколко години, преди да се срещне с Калиста, холивудският любим е бил чест клиент на нощните клубове. Той даже е признавал, че не желае сериозна връзка, с изключение на тази с децата си. Но очевидно срещата с Калиста е повратна точка в живота му. Той даже нееднократно е изразявал изненадата си от това, че е „ кадърен да откри дълготрайна връзка, поемайки сериозен ангажимент “.

Актьорът се озовава и в ролята на лоялен татко на техния осиновен наследник Лиъм, който в този момент е на 20. Той даже шеговито декларирал през 2003 година, че имал доста опит със промяната на пелените, откакто е отгледал 4 деца преди Лиъм.

Известно е, че артистът постоянно е предпочитал да пази персоналния си живот в загадка. Но когато публицисти го питат за тайната на постоянния му брак, той споделя „ Не говорете. Кимайте с глава.”
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР