С почистване тип японски фенове на Световно, но и с

...
С почистване тип японски фенове на Световно, но и с
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА-София почистиха имот в Бистрица, ще поправят щети

С разчистване вид " японски почитатели на Световно ", само че и с вреди приключи визитата на почитатели на ЦСКА-София в частен парцел в Бистрица за гостуването на отбора им на ЦСКА 1948 (1:0) през вчерашния ден.

Запалянковците на клуба от Борисовата градина отхвърлиха да одобряват отдадените им полагащи се по разпоредба 300 билета за дуела. Те и още няколко субекта, измежду които Столична дирекция на вътрешните работи, приканиха БФС дуелът да бъде изместен, защото носи " висок риск от ексцесии ", само че централата и клубът хазаин не се съобразиха.
 Снимка Българска телеграфна агенция

Така Сектор Г бойкотира посещаване на арената на локалния " Витоша ". Около 1000 ентусиасти щурмуваха нагорнище край стадиона. Така се наложило притежател на парцел да ги пусне вътре, като той бил свикан да го направи и от полицията. За задачата индивидът свалил част от мрежата на оградата си.

След края на срещата, донесла им наслада, последователите събрали отпадъците си в торбички и се постарали да оставят мястото в оптимално положително положение, написа Българска телеграфна агенция. Нанесени са и незначителни вреди - няколко кола от оградата били изкъртени, само че почитателите дали обещание, че ще ги поправят.

Собственикът на имота Стефан Качев получи червен шал, само че съобщи пред тв камерите, че няма да го носи, не е последовател нито на ЦСКА, нито на " Левски ". Освен това той нямало да рискува да бъде набит от друга агитка, поставяйки подаръка в символ на признателност.

Той описа пред бТВ, че същото количество полиция - въпреки и без агитки, се стекло за мач на ветераните на " Витоша " (Бистрица) с присъединяване на Бойко Борисов преди време. Униформени се качили на колиба в двора и я счупили.
Сблъсъци и арести въпреки всичко имаше
Сблъсъци и арести след мача сред ЦСКА 1948 и ЦСКА-София въпреки всичко е имало, съобщи Нова тв. Задържани са неколцина последователи, като Министерство на вътрешните работи досега не споделя нищо по въпроса. Сред потърпевшите е и кметът на Бистрица Самуил Попов. 

„ Това беше доста добре организирано от страна полицията мероприятие. Мачът мина без проблеми. Когато хората си тръгваха, една група нападна друга. Опитах се да опазя публичния ред, само че не съумях ”, изясни Попов в ефира на „ Здравей, България ”.

Той не е потърпевш тежко. Още преди мача кметът изпрати писмо до БФС и Столична дирекция на вътрешните работи мачът да не се организира в Бистрица.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР