С почетен знак на Българската асоциация на помощник-фармацевтите бе удостоен

...
С почетен знак на Българската асоциация на помощник-фармацевтите бе удостоен
Коментари Харесай

Почетен знак от Асоциацията на пом.-фармацевтите за ФОЗ на МУ – Пловдив

С почетен знак на Българската асоциация на помощник-фармацевтите бе почетен Факултетът по публично здраве на МУ – Пловдив, оповестяват от висшето образователно заведение. Отличието се присъжда за принос и интензивно съдействие за перспективно професионално и кариерно развиване на помощник-фармацевтите. То бе връчено в границите на Петата национална конференция, проведена от Асоциацията в Златни пясъци, на която взеха присъединяване преподаватели и студенти от магистърската стратегия „ Фармацевтичен бизнес мениджмънт “ към ФОЗ.

Ролята на интернационалното съдействие, европейските планове и връзката със заинтригуваните страни за сполучливото професионално развиване на помощник-фармацевтите, преимуществата на комбинираните лекарства в повлияването на болката и възпалението, ефикасни решения в педиатричната процедура и използване на фармацевтични грижи за съсловно одобряване и професионално развиване в партньорство с пациенти и лекари бяха част от тематиките на отчетите, включени в научните сесии.

„ Фармацевтичен бизнес мениджмънт – акселератор за надграждане развиването на помощник-фармацевта “ бе озаглавена презентацията на магистър-фармацевт Анна Михайлова от ФОЗ на МУ – Пловдив. При приемането на почетния знак тя благодари на ръководителя на Асоциацията Лиляна Петрова за отличното партньорство с университета.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР