С по-добри и по-интересни съчетания българският ансамбъл ще атакува медалите

...
С по-добри и по-интересни съчетания българският ансамбъл ще атакува медалите
Коментари Харесай

Весела Димитрова за промените в ансамбъла по гимнастика

С по-добри и по-интересни съчетания българският отбор ще нападна медалите на олимпийските игри в Париж. Новите композиции ще бъдат публично показани през февруари следващата година.

„ Преди един месец направихме и двете съчетания. Мисля, че станаха в действителност доста положителни. Все още не сме имали оглед публично от съдиите, само че мисля, че се получиха сносно и са забавни. Момичетата ги работят на драго сърце ”, показа старши треньорът на ансамбъла ни Весела Димитрова пред камерата на NOVA.

„ Музиката на обръч е една лека задявка с френската аудитория, както знаете подготовката ние ориентирана към олимпийските игри, а съчетанието с ленти и топки е с една извънредно динамична и доста известна ария, която всички младежи харесват ”, сподели още тя.

Седем гимнастички равностойно ще имат късмет да се борят за титулярно място в ансамбъла за олимпийските игри във френската столица.  

“Аз съм мощно обезпокоена по отношение на травмите. Заложих на едно ядро от седем индивида, които ще въртя по време на надпреварите и тренировките, до момента в който се спрем на окончателния състав. В тренировките към момента избистряме кой човек на коя позиция ще играе, защото има много комплицирани детайли, основни, които би трябвало да ги извършват постоянни ”, сподели още Димитрова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР