С пица на свое име може да се похвали актьорът

...
С пица на свое име може да се похвали актьорът
Коментари Харесай

Наум Шопов даде името си за благотворителност

С пица на свое име може да се похвали артистът Наум Шопов-младши, а начинанието е с благотворителна цел.

Известна верига пицарии кръсти най-новото си попълнение в менюто на звездата от здравната драма „ Откраднат живот “, а всеки 2 лева от цената й отиват в поддръжка на младежите в SOS Детски селища България. Кампанията с пица „ Наум “ ще продължи до края на януари, а артистът към този момент направи първата си среща с младежите от SOS Младежки дом „ Мечтатели “. Той си поговори с тях за кариерното насочване, мотивацията и разпределението на времето сред дилемите.

„ Вярвам, че всеки младеж има потребност от мотивация и поддръжка.

Щастлив съм, че съумях да се срещна с част от децата, за които SOS Детски селища се грижат и се надявам срещата ни да е била толкоз вдъхновяваща за тях, колкото беше за мен”, разяснява екранният доктор Тасев.

Преди броени дни Шопов-младши постави Хипократовата клетва и се дипломира и показа в обществените мрежи, че чества по мотива с другари и няколко пици „ Наум “.

Междувременно стана ясно, че още тази пролет телеманиаците ще видят по какъв начин ще се развърже възела към героите на сериала „ Откраднат живот “, чийто шести сезон завърши едвам преди седмица. Новите епизоди ще се завъртят под мотото „ Любовта лекува “, а лекарите ще оперират в чисто нова болница.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР