С пазарното лансиране на новия PARTNER, Peugeot добавя в портфолиото си

...
С пазарното лансиране на новия PARTNER, Peugeot
добавя в портфолиото си
Коментари Харесай

Новото PEUGEOT PARTNER получи PEUGEOT i-Cockpit

С пазарното лансиране на новия PARTNER, Peugeot добавя в портфолиото си още един модел, който общоприетоо е оборудван със системата i-Cockpit и по този метод обещава на бъдещите притежатели на автомобила още по-приятно и удобно преживяване на пътя. От френската марка дават обещание също така настройка за всяко приложение, в това число Grip, когато нещата се очертава да загрубеят или Asphalt за тези, които не броят часовете прекарани зад кормилото.

Новият PARTNER ще стъпи на пазара с 2 камери- едната интегрирана в дясното огледало, а другата в задната част на автомобила, които дават спомагателна видимост на лидера за по-лесно и безопасно маневриране в тесни пространства. Интересна оригиналност тук е че визуалната информация от двете камери за случващото се на открито се подава към екран, позициониран на мястото, където стандартно сме привикнали да виждаме вътрешното огледало за задно виждане.

Новото PEUGEOT PARTNER, което идва в две основни дължини на купето- 4.4 метра и 4.75 метра, и е товароносимост от 650 до 1000 кг, е оборудвано също по този начин със система за автоматично уведомяване при достигане на товарния предел, електронна паркинг спирачка, адаптивен круз-контрол, система за различаване на пътните знаци, система за задържане на превозното средство в пътното платно, автоматична спирачна система, система за безжично зареждане на мобилен телефон, 3D навигационна система със SOS функционалност в случай на пътен случай или необходимост от помощ и други.

Новият PARTNER ще се предлага и във версия с адаптивен ред седалки Multiflex, което обещава място за трима, а в двигателното портфолио са включени две бензинови- 1.2 PureTech със 110 и 130 конски сили, и три дизелови- BlueHDi със 75, 100 и 130 конски сили, модификации. В взаимозависимост от версията, предавателната кутия е петстепенна и шестстепенна механична, а от следващато година ще бъде добавена и осемстепенна автоматична трансмисия.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР