С пълно видеонаблюдение държавата ще контролира движението на горивата у

...
С пълно видеонаблюдение държавата ще контролира движението на горивата у
Коментари Харесай

С пълно видеонаблюдение държавата ще контролира движението на горивата

С цялостно видеонаблюдение страната ще управлява придвижването на горивата у нас. Междуведомственият център е в постройката на ГДБОП.

Премиерът Бойко Борисов, министри, депутати, шефове на служби и управлението на прокуратурата се събраха през днешния ден на преднамерено заседание в центъра.

Премиерът Борсов счита, че всяка институция работи, само че посред им има пропуски.

Заради това в този общ център се събират представители на всички ведомства, с цел да са на едно място - " Митници ", " Гранична полиция ", ДАНС, ГДБОП и Министерство на вътрешните работи. Те ще работят в изолирано помещение и ще употребяват масивите на всяка институция.

С тази система, съгласно Бойко Борисов, ще спрат спекулациите какъв брой танкери са минали и за кои тъкмо танкери става дума:

" Чуваме приказки: милиарди се губят, за какво не се събират милиардите и по този начин нататък. Затова сме поканили депутати. Хубаво е политиците да си мерят приказките - първо да ревизират, по-късно да приказват. Вчера чух отново противоположните тези. Затова желаеме на българските жители да им покажем от танкера до бензиностанцията какъв е пътят на горивото, по какъв начин се управлява, по какъв начин би могло да се излъже страната и какви ограничения сме взели за предварителна защита ".

Системата разрешава даже да се следят данни обратно във времето.

По-рано Борисов разясни, че ще се показва онлайн наблюдението на всеки развой от идването на танкера до продажбата на горивата в бензиностанциите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР