С оставката на Христо Иванов и на Изпълнителния съвет на

...
С оставката на Христо Иванов и на Изпълнителния съвет на
Коментари Харесай

Веселин Калановски, ДБ: Личното его не е водещо, а онова, което искаме да провеждаме като политика

" С оставката на Христо Иванов и на Изпълнителния съвет на " Да, България " продължаваме европейската линия на отговорност и морал, който би трябвало да бъде носен от политиците. Такива са нашите правила.  Показваме на всички, че нашето персонално его не е водещо, водещо е това, което желаеме да организираме като политика ".  Това сподели пред БНР артистът Веселин Калановски, член на " Да, България ", във връзка на подадената оставка от управлението на партията след резултатите от парламентарните избори:

" След като гласоподавателите ни отредиха това място, някой трябваше да поеме отговорност. Ние го направихме незабавно ".

" Председателският съвет на обединяването Демократична България и съпредседателите не престават да работят до избора на нови. Ние ще имаме народни представители, които ще образуват своя парламентарна група и управление, и ще могат да водят диалози за бъдещото ръководство. Единственото, което е значимо за нас, при тези диалози да се отстояват кардиналните политики, зад които ние стоим ", изясни той.

Държим да има постоянно държавно управление , акцентира Калановски:

" Ние сме твърдо за сформиране на държавно управление, тъй като България не може да остане във вакуум - би трябвало да има нов бюджет, би трябвало да има доста промени, които да се създадат ".

Интервюто на Диана Янкулова с Веселин Калановски в предаването " Нещо повече " можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР