С опасност за живота е шофьорът на лекия автомобил Мицубиши,

...
С опасност за живота е шофьорът на лекия автомобил Мицубиши,
Коментари Харесай

Борят се за живота на един от шофьорите от катастрофата в Марково

С заплаха за живота е водачът на лекия автомобил " Мицубиши ", който през вчерашния ден катастрофира в село Марково. От МВР-Пловдив оповестяват, че той е на 79 години – роден е 1944 години, а не е на 44 години, както бе обявено през вчерашния ден.
Прочетете още
Припомняме, че тежката злополука стана към 15,40 през вчерашния ден наоколо до селскостопански двор. Лек автомобил „ Форд ”, ръководен от 22-годишен водач, подхванал ляв завой и лишил преимуществото на „ Мицубиши ”.

При удара на място е починала 67-годишна пътничка във втората кола - Диана Иванов, която е национална певица и дълготраен учител в АМТИИ.

В болница са превозени двамата водачи и 20-годишно момиче, пътувало в първия автомобил.

Състоянието на 79-годишния водач е тежко, настанен е в болница с заплаха за живота. Под лекарско наблюдаване са оставени и 22-годишният водач на другата кола и негова спътничка на 19 години. Работата по изясняване на аргументите и събитията, довели до пътния случай, не престават чиновници от бранша за следствие на закононарушения по превоза. Образувано е досъдебно произвеждане.

След случая двамата водачи са тествани с дрегер за приложимост на алкохол и при по-възрастният апаратът отчел позитивен резултат.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР