С официална церемония в плувен комплекс “Парк Арена ОЗК беше

...
С официална церемония в плувен комплекс “Парк Арена ОЗК беше
Коментари Харесай

Откриха с официална церемония 28-то Световно първенство по свободно гмуркане

С публична гала в плувен комплекс “Парк Арена ОЗК ” беше намерено 28-то Световно състезание по свободно гмуркане.

Проф. доктор Севдалина Турманова, ръководител на общински съвет Бургас изнесе приветствена тирада към всички посетители на надпреварата и към всички спортисти. Тя сервира и своите специфични пожелания към Валентин Люцканов, член на националния тим по свободно гмуркане.

Александру Русо, президент на интернационалната федерация по свободно гмуркане АИДА съблюдава традицията, обявявайки международното състезание за намерено. Той Саша Йеремич – основен арбитър на надпреварата, сервираха и своите специфични благодарности за семейството на Община Бургас, като споделиха и че са надълбоко впечатлени от базата, която тя дава за международното състезание.

Сред формалните посетители бяха и Любомир Стефанов – уредник на надпреварата, както и Веселина Деведжиева, шеф Отдел „ Спорт ” към Община Бургас

Световно състезание по гмуркане се организира за първи път в България и тази година това съответствува с 30-годишнината на Световната федерация по свободно гмуркане АИДА.

За гостите, които не са осведомени със свободното гмуркане, откриването завърши с къса проява от бургазлията Борис Георгиев, който също е част от националния тим на България.

Първите стартове на 28-то Световно състезание по свободно гмуркане са на 20-ти юни от 9:00 сутринта. Очакваме усъвършенствания на национални и международни рекорди
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР