Първо се завърнаха дънките с ниска талия, а след това

...
Първо се завърнаха дънките с ниска талия, а след това
Коментари Харесай

Капри панталони: Одри Хепбърн ги направи модерни, това лято те се завръщат

Първо се завърнаха дънките с ниска талия, а по-късно и панталоните карго. Сега най-новата наклонност, която навлиза в модата това лято (въпреки че въобще не съществува от вчера), са капри панталоните - вталените долнища със междинна дължина, които основават също толкоз поляризиращи отзиви, колкото и техните завръщащи се прародители.


 6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло  6 цвята обувки, които да съчетаете с бяло облекло
Това фешън развитие започна още през септември, когато фешън дизайнери демонстрираха безчет капри панталони в своите колекции за пролет/лято 2024 г. Тори Бърч, да вземем за пример, показа капри панталони в по-свободни силуети, съчетани с потници и вталени блейзъри, до момента в който Каролина Ерера сподели монохромен костюм с капри долнища. Във Ferragamo дизайнерът Максимилиан Дейвис възприе метода към спортното облекло, съчетавайки черни капри панталони с изрязано бомбър яке с цип. 
                             

Въпреки че този жанр може да е основен воин за лятото на 2024 година, капри панталоните имат дългогодишна история в поп културата. Дизайнът на стила постоянно се приписва на немската дизайнерка Соня де Ленарт, която включва панталоните в сбирка, кръстена на острова, където фамилията ѝ е почивало.


                             

Не какъв да е, а актрисата  Одри Хепбърн  популяризира стила с промоционална фотография на кино лентата " Сабрина "  , където тя носи основан особено за нея черен комплект от горнище и долнище на Givenchy, който включва чифт капри панталони. Оттогава връзката на Хепбърн с капри панталоните се трансформира в емблематична фешън композиция, само че други звезди също направиха стила своя запазена марка.  Жаклин Кенеди Онасис , да вземем за пример, постоянно носеше капри панталони на отмора, придавайки на стила контекст на безгрижно, курортно облекло, което се загатва и през днешния ден. И въпреки всичко началото на 2000-те даде нов прочит на стила с деним, карго и спортни версии, които придвижиха капри панталоните в по-небрежна конюнктура. 

Днешното възобновление на капри панталоните взема бележки от стила на Хепбърн с минималистични повторения, които са лесни за носене и гъвкави.

Ако желаете да се потопите в наклонността на капри панралоните това лято, разгледайте някои от преложенията ни по-долу.
 Като Одри Хепбърн: Как да носиш капри панталони това лято  Като Одри Хепбърн: Как да носиш капри панталони това лято  Като Одри Хепбърн: Как да носиш капри панталони това лято  Като Одри Хепбърн: Как да носиш капри панталони това лято
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР