С очакваното по-добро време SpaceX и НАСА се подготвиха за

...
С очакваното по-добро време SpaceX и НАСА се подготвиха за
Коментари Харесай

Екипаж от трима души и една жена е готов за отложено заради времето изстрелване до космическата станция

С предстоящото по-добро време SpaceX и НАСА се приготвиха за трети опит в неделя за изстрелване на екипаж от трима души и една жена към Международната галактическа станция, първият от двата ротационни полета на екипажа, които заменят пет от седемте дълготрайни членове на екипажа на лабораторията.

Командирът на екипаж 8 Матю Доминик, вторият водач Майкъл Барат, Жанет Епс и космонавтът Александър Гребенкин възнамеряваха да се качат на борда на своя галактически транспортен съд Crew Dragon малко след 20:00 часа. EST да изчака излитането от галактическия център Кенеди в 22:53 ч. EST, сега, в който орбитата на станцията се изравни с космодрума.

Първоначално екипажът се надяваше да излети рано в петък, само че полетът беше отсрочен с 48 часа заради мощни ветрове и бурно море в Атлантическия океан, където екипажът може да бъде заставен да направи спешно слизане при спиране.

изстреляни от галактическия център Кенеди предишния август и са към края на 199-дневна задача. След като осведомиха своите з...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР