С новия Kangoo E-Tech Electric, Renault представя своето ванче за

...
С новия Kangoo E-Tech Electric, Renault представя своето ванче за
Коментари Харесай

Renault Kangoo E-Tech - електричка за товари и хора - видео

С новия Kangoo E-Tech Electric, Renault показва своето ванче за първи път в изцяло електрическа версия на цена от 39 300 евро. Електрическият мотор с мощ 90 кВт / 122 к.с. и батерията с мощ 45 кВтч разрешават пробег до 285 километра съгласно WLTP.

Предлагат се разнообразни решения на зареждане за оптималната еластичност в всекидневието на Kangoo E-Tech Electric. Колата общоприетоо е оборудвана със зарядно устройство с мощ 11 кВт. Като алтернатива мощността може да се доставя посредством бързо зарядно устройство, проектирано за 22 кВт изменчив ток (AC) и 80 кВт прав ток (DC). Батерията на Kangoo E-Tech Electric може да бъде заредена от 15 до 80 % за 37 минути на станции за бързо зареждане.

В композиция с по-мощната вградена система за зареждане, батерията е с течно изстудяване. Така работната температура остава в оптималния диапазон даже при високи натоварвания или рискови температури. Енергоспестяващата двузонова автоматизирана климатична система, основана на термопомпа, също се предлага общоприетоо по отношение на бързо зарядно устройство (опция за разновидности с единадесет кВт зарядно устройство).



С товарен размер до 1730 литра съгласно стандарта VDA и потребен товар от 500 кг, новото Kangoo E-Tech предлага сравними основни данни с Kangoo с мотор с вътрешно горене. Интериорът може да побере до петима души. Достъпът до задната част се реализира посредством фабрично инсталирани плъзгащи се порти от дясната и лявата страна на автомобила, които се отварят на 61,5 сантиметра широчина. Фабрично разграничените в съответствие 1/3:2/3 сегменти на задната седалка могат да се движат без значение по дължина с 14 сантиметра, според от това дали е належащо повече пространство за краката или товарен размер.

Гъвкавостта за комерсиална приложимост и свободното време е в допълнение увеличена от потенциала за изтегляне на ремарке до 1500 кг със спирачки (750 кг без спирачки) и модулните релси на покрива (стандартно за Techno; алтернатива за Equilibre), които могат да бъдат превърнати в система напречна греда на покрива единствено за един няколко елементарни стъпки и без принадлежности.

Списъкът със общоприети системи за подкрепяне на лидера включва, наред с други неща, асистента за спешно прекъсване с различаване на пешеходци, велосипедисти и странично придвижване на кръстовища, както и предизвестие за овакантяване на лентата. Освен това има система за предизвестие за унесеност, различаване на пътни знаци и помощник за дълги светлини. Списъкът с варианти включва предизвестието за мъртва зона с помощник за интервенция, който се намесва в ръководството, с цел да предотврати случай, адаптивен круз надзор с функционалност stop & go и помощник за автомагистрала и тапи.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР