С новата спирала the Falsies Surreal Extension Mascara от Maybelline

...
С новата спирала the Falsies Surreal Extension Mascara от Maybelline
Коментари Харесай

Спиралата, с която всички ще те питат „Истински ли са миглите ти?

С новата серпантина the Falsies Surreal Extension Mascara от Maybelline New York всички ще те питат „ Истински ли са миглите ти? ” Премини отвът границите на реалсността на своите мигли със сюрреалистична дължина и 10 пъти повече размер!

Maybelline New York Bulgaria показаха спиралата Falsies Surreal Extension Mascara на блестящо събитие в столичния клуб THE STEPS, където музиката и светлините се преплетоха с бюти атмосферата, с цел да създадът едно грандиозно сюрреалистично преживяване!

За музиката на събитието се погрижи надарената Глория Петкова, която застана на диджейския пулт.

Спиралата Falsies Surreal беше показана от ТВ водещата Андреа Банда Банда и трейд маркетинг мениджърът за Maybelline New York Bulgaria Екатерина Каранфиловска.



В клуба беше самостоятелен бюти ъгъл, където гримьорът Васил Станчев се погрижи миглите на гостите на събитието да се допрян до невероятния резултат на Falsies Surreal.

За да навлезем оптимално в сюрреалистичната действителност на Falsies Surreal, дрескода на гостите и интериора бяха лилаво и сребърен металик, които са и цветовете на новата визия на спиралата.



Нереален размер и 36% по-дълги мигли единствено от серпантина?! Звучи сюрреалистично, само че с новата серпантина Falsies Surreal това е допустимо! Технологията Hybrid Fiber и спираловидната четка, покриваща косъма от корена до върха вършат това допустимо! А формулата, обогатена с подхранващи масла, ще издържи на миглите ви до 24 часа!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР