С новата година идват нови тенденции и цветът на Pantone

...
С новата година идват нови тенденции и цветът на Pantone
Коментари Харесай

„Pach Fuzz“ е наречен цветът на годината. Какво общо има това с вашата градина?

С новата година идват нови трендове и цветът на Pantone за 2024 година, „ Pach Fuzz “, ще диктува доста от тях. Какво общо има това с вашата градина? Всичко.

Институтът за цвят Pantone ръководи международните цветови трендове от 2000 година насам, предоставяйки, съгласно уеб страницата си, „ повсеместен език на цветовете, който разрешава сериозни за цвета решения през всеки стадий от работния развой за марки и производители. ”

Това значи, че с идването на пролетта можете да очаквате да видите прасковени тонове на облекла, обувки, домашно обзавеждане и бои за стени, които преобладават в съответните им области, до момента в който дизайнерите се борят да задоволят жадната за мода аудитория. Ще видите и голям брой прасковени растения в разсадника.

Развъждането на нови растения лишава доста повече време — в множеството случаи най-малко десетилетие — в сравнение с производството на нов текстил. Но не се заблуждавайте: тази пролет градинските центрове ще заредят главозамайваща гама от съществуващи растения с звук на праск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР