С нов стадион отпразнува своя 60-годишен юбилей 32-кратният шампион на

...
С нов стадион отпразнува своя 60-годишен юбилей 32-кратният шампион на
Коментари Харесай

32-кратните шампиони на България по ръгби Валяците: Благодарим на кмета Вяра Церовска, след толкова години ръгбито в Перник отново има своя дом

С нов стадион отпразнува своя 60-годишен празник 32-кратният първенец на България по ръгби "Валяците ".

"Благодарим ви г-жо Церовска, тъй като с помощта на вас и зам. - кмета Денислав Захариев, след толкоз години ръгбито в Перник още веднъж има своя дом ", обърна се треньорът на най-титулувания български клуб Антонио Любенов към претендента за кмет на община Перник доктор Вяра Церовска, по чието предложение бе ремонтиран и безплатно възложен теренът, ситуиран в с. Дивотино. В знак на признателност за поддръжката през всичките тези години тя беше удостоена с почетен плакет.



Кандидатът на ГЕРБ, която е дълготраен доктор на националния тим по ръгби, не скри своя сантимент към емблематичния за Перник тим. Тя даде обещание да продължава да работи за развиването на спорта в Перник и им пожела още доста шампионски трофеи и триумфи.



По случай юбилейния празник структурата на Предприемачи ГЕРБ-Перник зарадва пернишкия отбор с нова топка за ръгби.

Новото игрище в с. Дивотино е с олимпийски размери, като е сложена естествена тревна настилка. Изградена е и специфична поливна система за тревата.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР