С нетърпение чакахме Завръщането на краля на концерт този ноември

...
С нетърпение чакахме Завръщането на краля на концерт този ноември
Коментари Харесай

Lord of The Rings In Concert с нова дата

С неспокойствие чакахме " Завръщането на краля " на концерт този ноември - обичаме и музиката (а тази е невероятна), и всяка една част от трилогията Lord of The Rings. По думите на уредниците обаче ще би трябвало да изчакаме до пролетта на 2020 година, защото механически и логистични проблеми попречват идването на интернационалния екип и техниката за шоуто в средата на ноември.

Новата доказана дата е 24 април 2020 година Тогава на голям HD екран под звуците живото осъществяване на съвсем 300 души хор и оркестър, ще оживее светът на най-зрелищната част от " Властелинът на пръстените " - " Завръщането на краля ".

Музиката, която безспорно има огромна роля за триумфа и мощното влияние на сагата, е дело на филмовия композитор Хауърд Шор. Отличена е с четири награди Грами, два Златни глобуса, както и голям брой награди от фестивали и критици.

Билетите за Lord of The Rings: The Return Of The King In Concert на 24 април в " Арена Армеец " са на цени от 70 до 120 лева Всички, закупили билети за остарялата дата, могат да запазят своите билети, защото те ще важат без презаверка. Желаещите да върнат билетите си могат да го създадат в мрежата на Ивентим. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР