С непрекъснатите си халтури в различни предавания на братя Халваджиян,

...
С непрекъснатите си халтури в различни предавания на братя Халваджиян,
Коментари Харесай

Димитър Рачков заряза Халваджиян

С непрекъснатите си халтури в разнообразни излъчвания на братя Халваджиян , Димитър Рачков от дълго време писна на драгия фен, видя HotArena .

Явно обаче и самият комедиант е омерзен от непрекъснатото му експлоатиране в редица сполучливи и не чак толкоз планове. Рачков почнал да се терзае, че вместо да употребява гения си за съществени функции в киното и театъра, той го хаби за лековати скечове.

Комикът най-накрая почнал да се вслушва в гласа на свои доброжелатели, които го съветвали да съблюдава актьорска хигиена. 

Рачков уведомил продуцентите си, че счита да ограничи изявите си единствено в " Като две капки вода ", с цел да се концентрира върхи уговорките си из страната, на театралната сцена.

Рачков беше гласен за водещ на новото предаване, което се чака Халваджиян да пуснат на мястото на " Шоуто на Слави " по бТВ.

Този вид обаче не го устройвал, защото решил, че в случай че снима всеки ден предаване, няма да може да продължава с изявите в авторското си шоу, за което хората се избиват. 

След отхвърли му Халваджиян прибегнали до аварийния вид - Ненчо Балабанов, който не е толкоз зает и с ненаситност приел, предават от Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР