С неочаквано обяснение в любов и то към свой бивш,

...
С неочаквано обяснение в любов и то към свой бивш,
Коментари Харесай

Ревност ли се опитва да пробуди в Денис: Наталия Симеонова с любовно обяснение към друг!

С ненадейно пояснение в обич и то към собствен някогашен, се обърна в мрежата Наталия Симеонова. Някогашната Фея на любовта изненадващо стартира да сипе благи слова и суперлативи към изпълнителя Стенли, с който бе съществено ангажирана преди да срещне Денис Ризов.

Стенли ще има концерт идния месец и Симеонова реши да го поздрави близо месец по-рано. Тя не спря да написа какъв брой прелестен, мощен, луксозен, надарен, съвсем талантлив е той, а консуматори в нета се замислиха. Според множеството от тях това е опит на Наталия да накара Ризов да ревнува.

Знаем, че на процедура Денис я лишава от Стенли преди време, а последният претърпява извънредно тежко раздялата им. После обаче със Симеонова се случва същото и тя е зарязана от продуцента и рокаджия на " Ахат " поради обстоятелството, че се бил влюбил в друга.

Стенли сега също е самичък, по тази причина пък други допуснаха, че двамата с Наталия могат да се съберат още веднъж. Това обаче надали ще се случи, тъй като знаем, че повече от десетилетие тя не е и поглеждала различен, отдадена изцяло на обичта си към Ризов.

" Опитах каквото можах, на психиатър вървях, само че в един миг се помирих с това, че постоянно ще обичам този мъж, въпреки и да не сме дружно по оня метод ", споделя Наталия за Денис.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР