С най-добри пожелания за успех и дълъг професионален път. Това

...
С най-добри пожелания за успех и дълъг професионален път. Това
Коментари Харесай

Гроздан Караджов връчи дипломи на бъдещи строители

" С най-хубави пожелания за триумф и дълъг професионален път. " Това написа някогашният районен министър и лидер на листата на партия " ИТН " в Пловдив и Хасково Гроздан Караджов в книгите, които връчи дружно с дипломите за професионална подготовка на бъдещите строителни техници в Пловдив във вторник. 30 души, минали през едногодишно образование към Камарата на строителите, получиха в града под тепетата формалните си документи за професионална реализация.

Гроздан Караджов благодари за поканата на Камарата на строителите да стане част от този трогателен за курсистите миг и да връчи дипломите на бъдещите строители. " Да не ми се наскърбяват инженери и архитекти, само че строителните техници са непрекъснато на обекта и от тях зависи дали ще се получи дребната постройка или голям инфраструктурен план ", сподели някогашният районен министър.

" Структурни планове за над 6 млрд лева.бяха застрашени да не се случат, в случай че не беше призната индексацията на материалите. Това са планове на българските общини, планове за пътища и автомагистрали, за пречиствателни станции и водоснабдяване, планове с екологична устременост и доста други ", сподели Гроздан Караджов след края на церемонията. 

" Приетата от Министерски съвет във вторник индексация, има методика, която е създадена от взаимен екип от министерството на районното развиване, министерството на финансите и експерти на Камарата на строителите в България ", съобщи още Гроздан Караджов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР