С настъпването на есента идва и времето за обновление в

...
С настъпването на есента идва и времето за обновление в
Коментари Харесай

Най-подходящите модни находки за сезона според зодията ви

С настъпването на есента идва и времето за обновяване в дрешника. Този сезон, когато избирате новите си дрехи и аксесоари, може би би сте заинтригувани от концепцията да се вдъхновите от зодиакалните трендове. Вярвайки или не в астрологията, няма подозрение, че вашият зодиакален знак може да ви подскаже най-подходящите фешън избори за сезона.

Като Овен сте известни със своята пристрастеност и сила. Тази есен прегърнете уютната и комфортна страна на модата с топъл пуловер. Изберете самоуверен цвят или десен, с цел да отразите пламенния си дух и го съчетайте с обичаните си дънки или чеп за нехаен, само че моден външен тип. Не единствено ще се чувствате комфортно и комфортно, само че и ще изглеждате безпроблемно изискан.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от EMELIE LINDMARK (@emitaz)

 

Лъвовете са известни със своята убеденост и обич към вниманието. Тази есен направете изказване с дръзка алена чанта, която ще притегли вниманието, където и да отидете. Независимо дали избирате класическа чантичка или съвременна чанта с кръстосано тяло, алената чанта ще добави цвят към всяко облекло и ще отрази вашата смела и дръзка персона. Съчетайте го със обикновен тоалет, с цел да оставите чантата да блесне.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Parisienne Vogue (@la_parisienne_vogue)

 

Като Стрелец, вие сте авантюристи и постоянно сте в придвижване. Останете в крайник с наклонността тази есен с визия деним върху деним, която е по едно и също време стилна и практична. Изберете дънково яке или риза и ги съчетайте с обичаните си дънки или дънкова пола за нехаен, само че в същото време комбиниран тоалет. Завършете визията с чифт комфортни балетки за нотка женственост и деловитост. Този външен тип е съвършен за опознаване на нови места или просто за осъществяване на задания из града.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Janelle Marie Lloyd (@waityouneedthis)

 

Зодии на Земята (Телец, Дева, Козирог)

Ако сте Телец, би трябвало да изберете стилно палто тази есен. Вие имате естествена податливост към разкош и комфорт, а шикозното палто може да обезпечи и двете. Изберете палто, което е направено от висококачествени материали и е с типичен дизайн, което ще издържи години наред. Изберете неутрални или земни тонове, с цел да допълните своята рационална и практична природа. Не единствено ще се чувствате уютно и стилно, само че и ще можете да покажете любовта си към по-фините неща в живота.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от The Frankie Shop (@thefrankieshop)

 

Като зодия Дева можете да добавите нотка грациозност към есенния си дрешник с транспарантна блуза. ( а за какво не и рокля)Тя е идеално за утайване и може да се облича нагоре или надолу според от мотива. Изберете блуза с деликатни елементи като дантела или бродерия, с цел да покажете вниманието си към детайла. Като Дева сте известни със своята аналитична и практична природа, само че една транспарантна блуза може да ви помогне да прегърнете своята по-романтична и изобретателна страна. Съчетайте го с разкроени панталони или пола за изискан външен тип, който сигурно ще притегли вниманието.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paloma Cuanda (@theartofpaloma)

 

Ако сте Козирог, можете да останете в наклонност през есенния сезон с бомбър яке, което може да се носи с съвсем всичко, от дънки до рокли, и е идеално за тези студени есенни дни. Като Козирог, вие сте известни със своята амбициозна и работлива натура, а този тип яке може да ви помогне да излъчвате убеденост и мощ. Изберете го с неповторими елементи като бродерия или кръпки, с цел да покажете своята характерност. Съчетайте го с обичания си чифт ботуши и сте подготвени да завладеете света.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от E L I S E M A R I E L O U I S E (@elise.bak)

 

Въздушни знаци (Близнаци, Везни, Водолей)

Като въздушен знак, Близнаци, можете да добавите класическа нотка към есенния си дрешник с безконечен тренч. Изберете безпристрастен цвят като бежово или черно за изискан външен тип, който може да се комбинира с разнообразни тоалети. Класическият контур на тренчкота е съвършен за прибавяне на нотка грациозност към всеки аутфит, което го прави превъзходен избор за всеки мотив.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Chryssa Handis  (@imhrisa)

 

Като Везни можете да оборудвате есенния си дрешник с вечните перли. Тези типичен скъпоценни камъни са знак на грациозност и изисканост и могат да прибавят нотка искра към всяко облекло. Независимо дали избирате елементарна перлена огърлица или изтънчено произведение като инкрустиран с перли клъч, перлите са повсеместен аксесоар, който може да се носи с разнообразни тоалети. Те могат да прибавят нотка изтънченост към ежедневното облекло или да добавят формалната визия.

 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Joana Moreira (@joana.moreira_byd)

 

Като Водолей можете да се чувствате комфортно и стилно тази есен с чифт балетни обувки. Тези типичен обувки са безконечна част от дрешника, която може да се облича нагоре или надолу. Изберете безпристрастен цвят като черен или бежов за универсална визия, която може да се комбинира с разнообразни тоалети. Семплият, само че грациозен дизайн на балетките е съвършен за прибавяне на нотка изисканост към всяко облекло, което ги прави превъзходен избор за всеки мотив. Освен това комфортният им дизайн ги прави идеални за носене през целия ден.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Paloma Cuanda (@theartofpaloma)

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР