С нашия опит и експертиза и с убедително предимство от

...
С нашия опит и експертиза и с убедително предимство от
Коментари Харесай

Борисов упорито се опитва да остане на власт

" С нашия опит и експертиза и с безапелационно преимущество от 10% пред идващия, сме длъжни да предложим разновидности за ръководство ". Това разгласи тази заран при започване на първото държавно съвещание след изборите министър председателят Бойко Борисов. Борисов съобщи, че вижда " голяма безнаказаност " в другите политически партии. " Някои изпитват неудовлетворено предпочитание за още нови избори, откакто завчера похарчихме 150 млн. лева ", упрекна той съперниците си.

" Всички желаят да омаловажат сериозния триумф, който всички вие постигнахте. С чест и горделивост можем да кажем, че сме си изпълнили безусловно всички задължения и обещания, които сме си сложили тази година ", сподели още Борисов. " Пета поредна победа на парламентарни избори и 14 общо. Заради тези, които са доста гласовити, не можем да се зарадваме, че сме ги победили. Не с един-два – с 10%. Тяхната игра най-вероятно ще бъде да провокират безпорядък ", разяснява министър председателят в типичния си жанр.

" Дето се вика, ние носехме отговорност до изборите. Оттук нататък с над половин милион гласоподавателите сътрудника политик да си носи отговорност. Ние ще предложим, те няма да го изберат и ще пристигна той наред. Затова най-колегиално ги апелирам да стартират да си вършат състава на държавното управление, болшинството, кой ще е ръководител на Народното събрание, на комисиите, регионални шефове. Това е доста комплицирана задача и изисква несъмнено време. Така че да не дезертират и да не се оправдават, че няма болшинство. Ако толкоз им е нужно за нещо, съм подготвен да имам 10 дежурни депутата, които да ги поддържат. Аз си обичам страната, желая бизнесът да се усеща спокоен ", сподели Борисов.

Очаквайте подробности
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР