С напредването на възрастта започваме да качваме повечко килограми -

...
С напредването на възрастта започваме да качваме повечко килограми -
Коментари Харесай

Мечтаната тънка талия само с тези упражнения, диета и полезни съвети

С напредването на възрастта започваме да качваме повечко килограми - изключително в коремната област.

Но не е належащо да носите облекла с по-голям размер и да се пробвате да прикриете в допълнение тегло. Избрали сме за Вас най-хубавите извършения и техники за намаляване, избрахме и повече от 20 от най-хубавите артикули за вашата диета. Следвайте нашите инструкции и вижте резултатите – доста скоро към този момент няма да мислите за гънките под панталоните.

Съвети за тези, които желаят да отслабнат

1. Започнете да спортувате;

2. Пийте доста вода;

3. Променете проекта за хранене;

4. Корсети за талията;

5. Гел за намаляване.

1. Започнете да спортувате

 Упражнения за тънка талия

Как да създадем талията по-малка? Всички знаем, че с цел да отслабнете, би трябвало да се движите доста, по тази причина започнете да ходите и да бягате 4 пъти седмично вечер. Повярвайте, незабавно ще се почувствате по-добре. В последна сметка е доста по-добре да замените непотребните мазнини с мускули.

Интервалните тренировки и извършения с претегляне се смятат за изключително ефикасни. Вземете чифт гири и ги използвайте, до момента в който вършиме клякания.

2. Пийте доста вода

Всички знаем, че тялото ни се състои от вода. Тялото няма да действа при нужда без задоволително течност. Водата способства за възобновяване на мускулите и вярното действие на органите, както и за „ измиване ” на непотребната лой. Между другото, знаете ли, че когато нямаме задоволително вода, тялото ни кара да изпитаме освен възприятието на жадност, само че и от време на време апетит. Така водата ни избавя от преяждане. В допълнение, ние абсорбираме огромно количество калории дружно с питиета. Газирана вода, соковете, фрапучино и алкохол съдържат калории. Напомняйте си, че би трябвало да пиете повече чиста вода!

3. Променете проекта за хранене

 Храни за намаляване

Трябва ви здравословна храна. Ние сме това, което ядем. Ако това е правилно, тогава някои от нас са нищо повече от пица и доста въглехидрати. Ние ядем прекомерно доста нездравословни храни, пица, картофи, тестени произведения и ориз. А те могат да бъдат нездравословни и рискови в огромни количества. Направете проект за хранене за седмицата и деликатно се уверете, че вашата диета включва протеини, зеленчуци и комплицирани въглехидрати.

Особено значимо е да се яде преди подготовка. Овес, яйца, авокадо, ядки и семена - не забравяйте за тях. Важно е да запомните, че някои артикули (например мляко или захар) предизвикват отичане. Ето един съвет: в случай че желаете да имате тънка талия, ограничете артикули с сходен резултат.

4. Корсети за талията

Корсет за кръста? Защо не? С помощта на корсет вършиме талията по-малка освен образно, тъй като тя оказва помощ да се отървете от непотребната течност, усъвършенства стойката и оказва помощ за премахване на непотребната лой от тялото посредством пот. Носете корсет за тренировки и го носете до 8 часа дневно. След 3 месеца талията ви ще се свие до 5 см!

5. Гел за намаляване

Можете да упражнявате доста и да се храните вярно, само че към момента остава един проблем - целулит. Разтривайте антицелулитен гел в корема, задните елементи и бедрата всяка вечер след душ. Подобрява кръвообращението и оказва помощ да се отърве от ненавижданите гънки, кожата ще стане по-мека, по-здрава и доста по-еластична.

Резултатите няма да се появят незабавно, само че в последна сметка ще сте удовлетворени от тялото си.

Упражнения за понижаване на размера на талията

Трябва да се движите. Забелязвате ли, че нашето общество е заседнало? Физическата интензивност е станала наложителна в наши дни. Когато мислите, че е време да премахнете тези непотребни килограми от кръста си, можете да си визиите голямо количество извършения като покачване на натрупа при разнообразни пози. И макар че тези извършения са потребни за коремните мускули, те надалеч не са единствените в нашия лист.

Изберете такива кардио извършения, които желаете да извършите, а не такива, които ви тормозят. Трябва да се сприятелите с кардиото, в случай че желаете да се отървете от непотребните килограми. Но изберете това, което в действителност харесвате. Твърде постоянно одобряваме тренировката като наказване, вместо да я създадем част от нашия живот.

За начало си коства да научите повече за кардиото. Например, въобще не е належащо да се насилвате да бягате. Има доста други благоприятни условия за интензивност: вървене, танци, волейбол, бокс, фитнес, плуване, колоездене, каяк, ски, каране на колело и описът продължава. Кардио тренировките би трябвало да се правят 4-5 пъти седмично, по тази причина изберете тип активност, която ще ви донесе наслада.

Ако желаете да отслабнете по-бързо, обърнете внимание на тренировките с висока активност (HIIT), тренировките Табата и други и се извършват 2 пъти седмично. Такива тренировки са ориентирани към увеличение на усилието, а също по този начин ви разрешават да изгаряте огромни количества калории даже и след привършване на упражнението. Свалянето на килограмите ще бъде по-бързо, обезпечено!

Силови тренировки

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки

Такива извършения би трябвало да изпълнявате единствено в случай че в действителност желаете. Защо? Факт е, че мускулите ни работят от самото начало (калориите се употребяват даже и когато седим), тъй че колкото повече мускули имате, толкоз повече калории можете да похарчите, до момента в който се отпускате, а метаболизмът ви също ще се усъвършенства. Както при кардио тренировките, силовите тренировки също могат да бъдат разнообразни. Можете да вдигнете щангата във фитнеса и да употребявате експандера, медбол и даже личното си тегло. Изберете какво харесвате повече и тренирайте 2-3 пъти седмично.

Работете върху мускулите на корема

Все още приказваме за талия, нали? Правилното хранене и физическите извършения ще ви оказват помощ да се отървете от мазнините, само че би трябвало да се грижите за коремните мускули. Можете да организирате подготовка за мускулна преса и вкъщи. Добавете към тренировката се и вярното хранене и ще постегнете резултати.

Йога

Йогата е процедура, известна с това, че носи мудна, само че ефикасна загуба на тегло. Йога-упражненията оказват помощ да се отървете от непотребните сантиметри и да ускорите метаболизма. Йога, съчетана с уравновесена диета, ще ви помогне да образувате красива талия и да постигнете задачите си.

Със сигурност най-малко един път сте оставили настрани обичаните си дънки поради спомагателния кг към кръста? Забелязвате ли непотребната лой по тялото си? Досадно, нали? Можете да откажете обичаните си артикули, само че тези непотребни килограми няма да изчезнат на никое място, до момента в който не извършите най-малко малко изпитание. Йогата е обвързвана с мудна, само че ефикасна загуба на тегло.

Йога, комбинирана с уравновесена диета, може да ви помогне да постигнете задачите си и намалите талията си. Тя освен оказва помощ да отслабнете, само че също по този начин усилва метаболизма и укрепва мускулите на корема. Ето някои ефикасни йога пози за тънка талия. Асаните и времето на тяхното осъществяване са създадени от йога специалист.

Триконосана (обърнат триъгълник на стойката)

Представлява извърнат триъгълник. Застанете непосредствено върху йога тепиха, краката са разтворени по-широко от равнището на рамото. Завъртете десния крайник надясно с 90, а левия крайник леко във вътрешността с 15. Дясната пета би трябвало да е в сходство с левия крайник. Уверете се, че стоите твърдо на краката си. Поемете надълбоко мирис и до момента в който издишвате, наклонете цялото си тяло на дясната страна. Докоснете пода с дясната си ръка и вдигнете наляво нагоре. Ръцете би трябвало да са в права линия. Върнете се в изходната позиция и повторете придвижването до другата страна.

Лека версия на padmasana

Седнете на пода с крайници, протегнати напред. Дръжте гърба си изправен, дишайте отмерено. Поставете дясната длан на пода отдясно, покрай бедрата. На издишайте, завъртете надясно и в това време поставете лявата си длан върху дясното коляно. Можете да обърнете шията си и да погледнете раменете си. Останете в това състояние, до момента в който се почувствате удобно и по-късно постепенно се върнете в изходната позиция. Повторете придвижването отляво.

Навасана (лодка)

Поза лодка. Седнете на пода с крайници, протегнати напред. Натиснете ръцете си на пода, малко зад бедрата и леко се наклонете обратно. Не забравяйте, че гърбът би трябвало да остане прав. Докато издишвате, стиснете краката дружно и ги повдигнете от пода, колкото е допустимо по-високо. Ако съумеете да запазите равновесие, можете да изправите краката си. Разгънете ръцете си вярно, паралелно една на друга. Стегнете корема си, това ще ви помогне да поддържате равновесие. Бавно се върнете в изходната позиция и повторете придвижването.

Дханурасана

Поза лък. Легнете по стомах, хванете глезените си с ръце. Вдишайте и повдигнете горната част на тялото, извита в гърба. Погледнете право напред и следете дъха си. Поемете надълбоко мирис и останете в това състояние за няколко секунди. Бавно се върнете в изходната позиция. Повторете придвижването незабавно щом почувствате, че тялото ви е отпуснато.

Virabhadrasana (обърната поза на воин)

 Йога за намаляване

Поза Войн. Тази поза получава името си в чест на Верарабадра, яростна война, олицетворение на господ Шива. Изправете се, краката са раздалечени минимум на 30 см. Изведете левия си крайник обратно. Свържете дланите си и вдигнете ръцете си нагоре. Вдишайте и сгънете десния крайник в коляното. Сега погледнте надясно. Опитайте се да се огънете обратно, доколкото е допустимо, само че не забравяйте, че не би трябвало да се чувствате дискомфортно. Повторете придвижването незабавно щом почувствате, че тялото ви е отпуснато.

Забележка: Всяка поза би трябвало да се извършва най-малко 30 секунди. В следствие ще увеличите времето от 60 секунди на 90 секунди.

Тези пози освен ви оказват помощ да отслабнете в региона на талията, само че и да укрепите главните мускули, да ви създадат по-гъвкави. Според Приянка, всяка от асаните се позволява да се правят единствено след консултация с доктор, защото практиката би трябвало да е безвредна (в някои положения долната част на гърба е включена, те би трябвало да се заобикалят, в случай че имате проблеми, като пренасяне на диска).

Идеалната диета за тънка талия

Храните за отслабване

Ако можехте да измененията нещо в себе си, какво би било то? Много дами не харесват ръцете, други биха избрали краката си, а някои жадуват за промени в талията. За страдание, за мнозина е доста мъчно да се отърват от " любовните дръжки ", само че това е допустимо, изключително в случай че следвате нашата диета!

Топхрани за тънка талия

Подбрахме 27 продукта (просто по този начин се случи, че те също са доста вкусни), които ще бъдат потребни за талията. Имайте поради обаче, че всяка диета би трябвало да бъде подкрепена от спортни тренировки. Не се фокусирайте единствено върху една проблематична област, работете върху цялото тяло благодарение на кардио извършения за изгаряне на мазнини.

Пригответе се да кажете довиждане на тези непотребни килограми и поздравете новия живот, без мазнини в профил!

Авокадо

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки Снимка: Yordanka Kovacheva

Авокадото е освен вкусно, само че и суперполезно. Точно по този начин, тъй като съдържа огромно количество витамин B6 и моно- и полиненаситени мазнини. Съдържа също натрий, захар и холестерол и по тази причина сандвич с авокадо ще задоволи както питателните потребности, по този начин и вкусовите рецептори. Добавете малко морска сол и червен пипер. Повярвайте, откакто един път сте пробвали, няма да можете да се откажете!

Семена от чиа

В тези семена има доста фибри и сила, в допълнение те могат да бъдат добавени на всички места. Поръсете с тях коктейла си, утринното кисело мляко или овесена каша. Можете да добавите семена от чиа към салата, с цел да увеличите хранителното равнище.

Банани

Знаете ли, че един банан съдържа повече от 400 мг калий? Този плод е много еластичен и има безчет преимущества. Можете да изпечете бананови палачинки (ще ви трябват няколко спомагателни съставки), или да изпържете банана и го прибавете към овесената каша за закуска.

Сладък картоф

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки

Заедно с думата " картоф " постоянно можете да чуете думата " въглехидрати ", само че това не се отнася за сладките картофи. Неговата хранителна стойност надалеч надвишава количеството въглехидрати! Сладките картофи форсират обмяната на веществата и понижават равнищата на кръвната захар. Повярвайте, те ще ви станат обичано ядене!

Киноа

Киноата е суперхрана. Съдържа 9 незаменими аминокиселини и може да се смята за пряк източник на протеини (като месо). Освен това в киноата няма глутен!

Лимон

Въпреки обстоятелството, че лимоните на усет са кисели, в реалност те имат много доста алкални детайли. Консумацията на алкални храни може да оказват помощ в битката против доста болести, от настинки, до рак. Като бонус, той също оказва помощ за поддържане на здравословно тегло, тъй че не забравяйте да добавите лимонен сок към бутилка с вода.

Бадеми

Не е инцидентно, че толкоз доста се приказва за тях. Богати на фибри, бадемите ви обезпечават чувство за цялост през целия ден. Можете да ги ядете сурови или да ги изпържите с подправки.

Кокосово масло

Кокосовото масло е многофункционална съставна част. Може да се употребява като средство за грижа за кожата и косата и може да се употребява за битка със сърдечни болести. Полезните мастни киселини, открити в кокосовото масло, елементарно се усвояват и спомагат за поддържане на здравето на щитовидната жлеза. Всички тези изгоди също оказват помощ да отслабнете!

Ябълков оцет

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки

Ябълковият оцет може да наподобява кисел, само че има огромно преимущество - способността да отстранява нездравословните отрови от тялото. Той може също да предотврати диабета.

Канела

Канелата е съвършената фалшификация, която би трябвало да имате. Обогатява всяко ядене с аромата си, без въобще да има калории. Съгласете се, че това е превъзходен метод да се придържате към задачите за здравословно хранене!

Зехтин

Зехтинът е съществена съставна част в множеството средиземноморски ястия. В допълнение, това способства за удължение на продължителността на живота - потвърдено е, че зехтинът е потребен за профилактиката на сърдечните болести!

Доматен сок

Доматеният сок има доста преимущества - всички хранителни субстанции на доматите се съчетават във вкусна напитка. Когато избирате сок в магазина, не забравяйте да ревизирате етикета, тъй като имате потребност от ниско натриев артикул, който съдържа всички естествени съставки.

Черен фасул

Черният фасул е богат на протеин, който е подобаващ за загуба на тегло и мускулен напредък. Нещо повече, той е цялостен с фибри и калий и това в допълнение усилва хранителната му стойност.

Зелен чай

Зелен чай - перлата на всяка диета. Съдържа натурален кофеин, който спомага за ускорение на обмяната на веществата, а също и за изгаряне на калориите през целия ден. Също по този начин съдържа антиоксиданти, които естествено освобождават тялото от токсините.

Твърдо сварени яйца

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки Снимка: 1

Варени яйца - обичана закуска на доста, тъй като те способстват за дълго възприятие на задоволеност. Добавете ги към салата или просто яжте с щипка черен пипер. Те съдържат огромно количество протеини и доста малко калории.

Кисело мляко

Богатото на пробиотик нискомаслено кисело мляко е страховит артикул. То ще ви помогне да постигнете задачата си за реализиране на плосък стомах. Добавете част от мюсли и стафиди – бързата и вкусна закуска е подготвена!

Куркума

Тя може да не се прибавя към ястията всеки ден, само че изгодите за човешкото здраве са в действителност страхотни. Тя оказва помощ за регулирането на равнищата на холестерола, оказва помощ за битката с рака, изгарянето на непотребната лой - тройна опасност!

Тъмен шоколад

Говорейки за мрачен шоколад, имаме поради най-тъмния шоколад, който можете да намерите. Колкото по-тъмен е шоколадът, толкоз по-ниско е количеството захар във всяко парче.

Грейпфрут

Този плод понижава равнищата на инсулин, което, от своя страна, предизвиква загубата на тегло и предизвиква по-бързия метаболизъм. Освен това яденето на половин грейпфрут за закуска не е толкоз неприятна концепция.

Сьомга

Сьомгата съдържа омега-3 мастни киселини, които са нужни за намаляване. Кажете довиждане на мазнините вечно!

Целина

Ако желаете да хрускате нещо, яжте целина. За повече хранителни субстанции потопете потребните зеленчукови пръчици обичания си хумус.

Мента

Ментата оказва помощ при отичане, стомашно разстройство или запек. Чаша чай с мента предизвиква вярното храносмилане, отстранява образуването на газове. В композиция с джинджифил, ментата прави чая идеална напитка, която отстранява токсините от тялото.

Ленено семе

Лененото семе е високо влакнесто (като семената от чиа). Може да се добави към утринните или обедни шейкове. Богато на омега-3 мастни киселини, лененото семе е идеална опция на сьомгата, в случай че не харесвате рибата. Просто не забравяйте да го смелете преди приложимост.

Леща

 Мечтаната тънка талия единствено с тези извършения, диета и потребни препоръки

Лещата има невисок холестерол и високи равнища на магнезий, като по този метод спомага за поддържането на положително здраве на сърцето. Кой не би желал да бъде притежател на крепко сърце?

Чесън

Чесънът е артикул, който оказва помощ в битката с рака (особено в недопечен вид). В допълнение, ще направи усета на вашата храна по-богат и няма да има спомагателни калории, което единствено способства за битката с наднорменото тегло.

Грозде

Гроздето е съвършеният сладолед, откакто се замрази. За благополучие, захарта в него е естествена, тъй че можете да ядете грозде, без да се чувствате отговорни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР