С напредване развитието на социалните мрежи и дигитализацията, бизнесът се

...
С напредване развитието на социалните мрежи и дигитализацията, бизнесът се
Коментари Харесай

60% от българския бизнес е готов да отделя средства за реклама

С придвижване развиването на обществените мрежи и дигитализацията, бизнесът се стреми да бъде все по-конкурентоспособен, като популяризира точно посредством тези способи. Това демонстрират данните от анкетно изследване на БТПП, обвързвано с рекламиране на компаниите, извършено през месец февруари 2018 година

60% от бизнеса е подготвен да отдели средства за реклама. Интернет рекламата, Фейсбук, Гугъл са главните канали за рекламиране, върху които бизнесът подчертава. С навлизането на Четвърта индустриална гражданска война, доста по-лесно е, посредством цифровата реклама потребителите да прегледат даден продукт, който бизнесът предлага. Вече има разнообразни продуктови каталози, които разрешават 360-градусово разглеждане на даден артикул, където всичко е очевидно и налично в елементи.

Фирмите в България схващат потребността от реклама . 58% от интервюираните желаят бизнеса им да бъде известен и да бъде елементарно наличен в Гугъл, 46% желаят сътрудниците им да са добре осведомени с опциите на предприятието, а 31% желаят клиентите им да имат предварителна информация за компанията им. За компаниите е ясно каква е изгодата от рекламирането им по цифров път, само че когато опрем до осъществяване на подобен тип активност, те изпитват съмнения и не са доста дейни. Основни аргументи за това са разноските, до момента в който възвръщаемостта идва в следствие.

Има субективни аргументи, които стопират фирмите да покажат техния капацитет посредством цифрова реклама. Някои компании имат терзания да не демонстрират пространствата си от съображения за сигурност, тормозят се от конкуренцията, а някои изпитват терзания от това, че не са задоволително цифровизирани. Има и редки случаи, в които за тях излиза скъпо.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР