С наближаването на празниците в края на годината и падането

...
С наближаването на празниците в края на годината и падането
Коментари Харесай

10 елегантни пижами, които могат да се превърнат и в страхотен подарък

С наближаването на празниците в края на годината и рухването на температурите, вложението в пижами може да бъде изключително рационално, с цел да посрещнем зимата със жанр. Да не приказваме, че те са добър избор за подарък, който да пъхнем под елхата. Точно по тази причина през днешния ден избрахме няколко шопинг находки, в случай че и вие търсите нещо такова за себе си или за близка другарка.

Моделите от сатен или коприна постоянно наподобяват доста изтънчено, по тази причина и нямаше по какъв начин да не включим най-малко няколко разновидността – както едноцветни, по този начин и в принт. Червеното няма по какъв начин да не се прокрадва малко повече, изключително в случай че приказваме за празници, а в някои от пижамите сигурно ни се желае да останем през целия ден вкъщи с обичаните си хора. Но пък от време на време коледните дни са тъкмо за тези скъпи мигове.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от JULIE SARIÑANA (@sincerelyjules)

Нямаше по какъв начин да пропуснем и пижамените костюми от лимитираната сбирка на Mirame x Mademoisellie, които Елица Бехар ни сподели по какъв начин могат да се носят и на открито. Освен точките и райетата, моделът с пчелите в зелено стана обичан на доста девойки, а за Коледа в колаборацията се откроява и вид в алено. Така че коледният дух се носи и в пижамите, даже и когато се трансформират в костюми, които излизат отвън рамките на спалнята. И това напълно не е нещо ново, тъй че по-често може да осмелим да го вършим. Особено в случай че с обичаните девойки сме решили да си организираме пижамено празненство.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Jessie Bush (@jessie_bush)

 
Плетените комплекти, с които зимните уикенди ще бъдат още по-уютни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР