С наближаването на декември все повече усещаме нуждата да извадим

...
С наближаването на декември все повече усещаме нуждата да извадим
Коментари Харесай

Топли и пухкави: 15 якета, с които да посрещнем зимата

С наближаването на декември от ден на ден усещаме потребността да извадим от дрешника тези топли и пухкави якета, в които се приютяваме в. Но защото в никакъв случай не е ненужно да прибавим ново или пък остарялото е просто за промяна, сме ви подготвили няколко страхотни шопинг находки. Защото какво по-приятно занятие в сезона на черните петъци и почивните дни от малко време за нас и възобновяване на стайлинга.

Къси, дълги или със междинна дължина – пухкавите якета ни икономисват напластяването на облеклата и от дълго време не са непокътната територия единствено за спортните тоалети. Напротив, има толкоз елегантни решения, че сме подготвени да пренебрегнем даже и най-любимите си палта. Особено дългите и обемни модели, които са повлияни от наклонността с oversize силуетите.
 Реакции за 18 ноем 2022 | Приемането на предложенията за промени в Изборния кодекс след 18-часово съвещание отприщиха всички пристрастености,...               

Разбира се, ще видите, че неутралните цветове като черно, кафяво, бежово и екрю преобладават, тъй като те ни дават сигурност, че можем да ги комбинираме с всичко останало в зимния дрешник. А и те постоянно наподобяват много изтънчено. Ние обаче ви провокираме да пробвате и някой модел в ослепителен звук – алено, зелено, жълто или лилаво, тъй като незабавно се откроява измежду сивия градски пейзаж. Така че също си заслужава инвестицията.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР