С модул Презентационни умения“ стартира курсът Бизнес етикет и мултикултурна

...
С модул Презентационни умения“ стартира курсът Бизнес етикет и мултикултурна
Коментари Харесай

Впечатляващ интерес към курса „Бизнес етикет и мултикултурна комуникация“

С модул „ Презентационни умения “ започва курсът „ Бизнес етикет и мултикултурна връзка “ към  в Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “.

Лектори са интернационалният съветник по бизнес етикет и протокол Кристина Крънчева и журналистът от БНР с над 20-годишен опит в областта на маркетинга и връзките Катя Василева. Двете дружно са създатели и водещи на подкаста за личностно и кариерно развиване на .

Целта на дисциплината „ Бизнес етикет и мултикултурна връзка “ е да развие информационните умения на студентите, да ги вкара в света на бизнес етикета, да ги запознае с детайлите на положителния жанр, да им помогне при представянето им в делова среда и в развиването на значимите лидерските качества и умения като кураж, убеденост, проявление на накърнимост, увереност.
 BEMK-1
Както и в 257 podcast, по този начин и в дисциплината, която водят в Стопанския факултет, Катя Василева и Кристина Крънчева залагат на автентичен метод в преподаването, акцент върху завладяващи образци от практиката, изявено присъединяване и интерактивност от страна на студентите по време на образованието, което докара до впечатляваща противоположна връзка, усилване на любознанието и интереса на курсистите още при първото занимание.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР