С множество спортни инициативи и с йога тренировка на открито

...
С множество спортни инициативи и с йога тренировка на открито
Коментари Харесай

Международен ден на младежта в Благоевград събра стотици хора сред природата

С голям брой спортни начинания и с йога подготовка навън мина Международният ден на младежта в Благоевград. От ранни зори през днешния ден, спортният празник стартира с йога навън. Инструктор бе Надежда Мишева от Българската спортна федерация по йога, която сподели забавни техники за реализиране на естетика. Десетки дами се включиха в утринната подготовка, като не липсваше и мъжко наличие в йога упражненията.

Спортният ден продължи с забавни игри и спортни занимания за най-малките. Близо 100 деца се включиха в занимателните игри, за които се погрижи Бранимир Митов, шеф на държавна такса „ Проф. Енчо Халачев “. За всички, които участваха в заниманията навън, Община Благоевград бе подсигурила награди - тениски и шоколади. Участие в игрите взеха и ученици от Центъра за личностно и креативно развиване на децата на Благоевград.

Събитието мина с доста страсти, детски усмивки и забавление. Отбелязването на Международния ден на младежта в Благоевград мина под надпис „ Спортувай! Това е пътят към триумфа! “. Идеята е подрастващите да излязат на открито, да се забавляват с другари и да се откъснат от мобилните устройства.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР