С много закачки и шеговити предизвикателства премина първата пресконференция преди

...
С много закачки и шеговити предизвикателства премина първата пресконференция преди
Коментари Харесай

Шеги и закачки преди Мача на надеждата на Стилиян Петров

С доста закачки и шеговити провокации мина първата конференция преди Мача на вярата на Стилиян Петров, който ще опълчи български и международни звезди от близкото минало на 6 септември в София.

Началото на благотворителния шоусблъсък е от 17 часа на стадион " Васил Левски ", а програмата стартира час по-рано с богата стратегия, в която ще се включат родни звезди на шоубизнеса.

Билетите към този момент се продават и на касите на арената, откакто от седмици се оферират онлайн. Събраните средства ще отидат за лекуването на онкоболни в български клиники.

Днес Петров даде брифинг в столичен хотел, който е измежду спонсорите на събитието. До него застанаха Красимир Балъков, Георги Пеев и Христо Янев. Доброто въодушевление бе помрачено ненапълно само от оповестената от Петров вест за болестта на Петър Хубчев. Все отново очакванията на всички са, че някогашният бранител ще се оправи - имайки мощен темперамент, и бъдейки подсилен от футболната общественост в България.

Стилиян и компания размениха смешки - за това дали упражняват, какво чакат от противниците, кой е най-хубав в директните свободни удари... Стана ясно, че някои са поискали футболни обувки с бутони, защото към този момент не разполагали с такива. Петров уточни съответно шведската легенда Хенрик Ларсон, с който бяха съотборници в " Селтик ". Той прецизирал, че се нуждае от железни " бутонки ", защото въпреки всичко ще се играе футболен мач, въпреки и сред ветерани.

Бившият бранител на националния, ЦСКА и " Левски " Илиян Стоянов пък идва от Япония особено за събитието. Той уверил своите другари в София, че прави по 15 км дневно на велоергометър. Според Петров, в случай че ги изминавал на действителен велосипед, щял да пристигна от Азия до България.

Христо Стоичков уверил Красимир Балъков по време на партия голф, че е " изцяло подготвен, постоянно подготвен " да покаже старите си умения.

" С неспокойствие чакаме " Мача на вярата ", комантира Стилиян Петров. - За нас е значимо почитателите и хората на стадиона да се забавляват. Ще има разнообразни интензивности. Хората ще получат топки, особено подписани от звездите. Ще има изненади за всички почитатели. "

И продължи с възприятие за комизъм:

" Подготовката на всички футболисти върви добре. Като цяло всички се поддържат добре и упражняват. Вчера получих позвъняване и от Димитър Иванков. Той търсеше ръкавици. Попатих го какви, а той ми отговори: " такива, които хващат топката ".
 Снимка Българска телеграфна агенция
Има забавни неща към цялостната подготовка. Радостин Кишишев ми се обади и сподели, че не е огромен оптимист (да се включи, бел. ред.).Някои от играчите си търсят обувки, които за жалост към този момент не съществуват. Това затруднява търсенето.

Имаме доста неща, с които сега се оправяме. Всички, които са поели задължения към мача, ще бъдат на линия. Знае се всеки един по кое време идва, хранителен режим, както и всички други процеси. Дано не ми обелее косата... "

С последното Стилиян хвърли светлина върху организацията за мача и комплицираната логистика, защото полети, престояване и привички би трябвало да се съобразят с доста хора, които идват от цяла Европа.
Някои от чуждестрантите звезди:
Коло Туре, Флоран Малуда, Гари Кейхил, Максуел, Патрик Бергер, Юри Джоркаеф, Гарет Бари, Гайска Мендиета, Рой Кийн, Хенрик Ларсон, Робер Пирес, Луис Гарсия, Неманя Видич, Карл Икеме, Алън Хътън, Джо Коул, Шей Гивън, Стюърт Даунинг, Ашли Йънг, Ричард Дън и Джеймс Колинс.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР