С много събития ще бъде изпълнен Международният ден детето в

...
С много събития ще бъде изпълнен Международният ден детето в
Коментари Харесай

Богата програма за Международния ден детето в Перник

С доста събития ще бъде изпълнен Международният ден детето в Перник.

Изложба навън, занимания по изобразяване за деца и младежи, концерт и караоке провежда НЧ „ Нови хоризонти 2009 “ от 10:00 ч. при паметника на Кракра Пернишки. В програмата ще се включат също Хараламбос Агапио и Сдружение „ Памбос дансинг център “.

В 10:00 ч. ще стартира и взаимната самодейност на Регионалната библиотека „ Светослав Минков “ и ДГ „ Родолюбче “, наречена „ Приказни съкровища ” – анимация по приказка на Андерсен.

„ Приказни магии ” за своите връстници ще сътворят децата от Обединения детски комплекс пред ГУМ от 11:00ч.

В 11:00 ч. пред младежкия дом в Мошино също са готови доста изненади за най-малките с самодейността на Кметство „ Изток “ и Общинския юношески дом „ Една усмивка прави чудеса “.

„ Улица Вълшебна “ и тази година ще зарадва най-малките перничани от 11:00 ч. до 15:00 ч. пред Регионалния исторически музей. Мобилната галерия „ Крепостта Перник: позната и непозната “ ще бъде подредена на хълма „ Кракра “ също до 15:00 ч.

В читалищата в обитаемоте места в Община Перник също ще бъдат проведени празнични събития за децата. В 10:00 ч. ще стартира празникът в селата Мещица, Драгичево, Кладница, Дивотино и кв. „ Бела вода “. В 11:00 ч. занимания за най-малките ще стартират в парка на гр. Батановци, кв. „ Църква “ и селата Рударци и Големо Бучино. Мероприятия ще има и в с. Черна гора от 15:00 ч., с. Витановци от 16:00 ч., от 17:30 ч. в с. Богданов дол и с. Люлин от 18:00 ч.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР