С мистериозни татуси се нашари фолкпевицата Емануела. Изпълнителката гордо показа

...
С мистериозни татуси се нашари фолкпевицата Емануела. Изпълнителката гордо показа
Коментари Харесай

Консерва ли? Не остана празно по тялото на Емануела СНИМКИ

С мистериозни татуси се нашари фолкпевицата Емануела. Изпълнителката гордо сподели телесните си рисунки по време на присъединяване в пловдивска чалготека. Феновете на Емануела бяха шокирани да видят новата й визия, защото певицата е известна с консервативното си отношение към сходни разкрасявания на тялото.

На лявата си ръка Емануела е изрисувала голям часовник. Психолози разясняват, че той е знак освен на времето, само че и апарат за премерване на егото на индивида, който го носи. " Факт е, че часовникът отразява статус и достижения в живота на човек. Факт е също по този начин, че за една жена ръчният часовник е по-скоро в допълнение украшение ", споделят специалисти. Какво е предиздвикало Емануела да си направи тъкмо такава татуировка остава същинска мистерия.

Не по-малко мистериозна е и другата й телесна рисунка, която е изографисана на крайници й. Прави усещане, че поразително наподобява на латинска поговорка, само че е мъчно да бъде разчетена, защото е с много завъртян шрифт. Едно от догатките е, че върху долния завършек на фолкпевица написа La vita della mente, което в превод значи " Животът на мозъка ". Това е заглавието на една от най-известните книги на немския мъдрец Хана Аренд.

Публикувана е през 1978 година, тя метафизичен се занимава с тематиката за човешките дейности в обществен подтекст на подтисничество на обществото от репресивни и тоталитарни страни. Дали тъкмо това е желала да изпише и Емануела евентуално ще стане ясно напълно скоро.

Случайно или не, преди седмица фолкпевицата се появи изрисувана с татуси съвсем по цялото тяло, само че те се оказаха краткотрайни, защото бяха направени единствено за фотосесия. Вълци, големи фигури и надписи имаше по шоколадовото тяло на изпълнителката, само че скоро рисунките изчезнаха, защото се правени за непрекъснато.

Новите рисунки обаче провокират сериозна дискусия и скоро певицата би трябвало да даде отговори, макар че притежателите на татуировки не обичат да приказват за тяхната символика, написа България Днес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР