С маски, но все пак кръстосали крака на постелките една

...
С маски, но все пак кръстосали крака на постелките една
Коментари Харесай

5 места в София, в които да потърсим хармония чрез йога

С маски, само че въпреки всичко кръстосали крайници на постелките една против друга, от понеделник можем да дишаме дълбоко и да се огъваме под звуците на мистична музика, тъй като всички йога студия още веднъж са с необятно отворени порти. Разбира се, спазвайки всички противоепидемични ограничения. Ето и 5-те пространства за йога, които ние предлагаме горещо.

Yoga Vibe

Yoga vibe сплотява 4 студия, в които се организират целодневно класове по йога и медитативни практики. Според основателите на веригата „ йога освен трансформира метода, по който виждаме света, йога трансформира индивида, който го вижда ”.



Нора, която е инструктор към този момент повече от 10 години, се вълнува извънредно доста в първия ден, в който още веднъж преподава онлайн на учениците си след втория локдаун: „ Щастлива съм! Виждам ентусиазма в хората, защото графикът в нашето студио е цялостен за цяла седмица напред. Това значи, че хората са подготвени да се върнат и имат нужда да бъдат измежду хора. Мисля, че сме на една вълна с тях! ”.

Ако желаете да посетите йога процедура онлайн, множеството студия изискват да запазите място авансово, защото потенциалът е мощно понижен.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР