С купи и много призови класирания се завърнаха състезателите на

...
С купи и много призови класирания се завърнаха състезателите на
Коментари Харесай

С купи и много призови места се завърнаха състезателите на СК Черно море - Бриз кану-каяк от държавен шампионат

С купи и доста призови класирания се завърнаха състезателите на Семеен кодекс " Черно море - Бриз кану-каяк " от Държавния екипен шампионат, оповестяват от клуба за Moreto.net.

Златна купа в едноместно кану за деца мини след 1-во място на Мартин Господинов, 8-о място на Дамян Димов и 2-ро място в Б край на Живко Стефанов.

Сребърна купа в едноместен каяк за деца мини след 1-во място на Пресиян Панайотов и 6-о място в Б край за Александър Костадинов.

В тройката при мъжете в едноместния каяк се класира Свилен Йорданов след 2-ро място на 500 м и 3-то място на 1000 м.

В едноместното кану при мъжете Александър Григоров се класира 4-ти на 500 м и 5-и на 1000 м, а Борис Босилков 5-и на 500 м и 6-и на 1000 м.

В двуместния каяк при мъжете тандемът Ангел Железов и Симеон Стойчев се класираха 7-и на 500 м и 5-и на 1000 м.

При децата Жана Дичева е 7-а на едноместен каяк 1000 м, Пресиян Панайотов е 8-и на едноместен каяк 1000 м и Мартин Господинов е 7-и на едноместно кану 500 м.

В младшата възраст Борис Тодоров и Николай Дончев се показаха чудесно след две 4-ти места в двуместното кану, а Жана Дичева и Деница Попова финишираха на 3-то място в двуместен каяк 500 м.

Отборът е под управлението на треньорите Петя Йорданова и Васил Господинов с асистент Стелян Железов. След към месец има ново предизвикателство и това е държавният самостоятелен шампионат за деца, девойки и момчета и юноши и девойки младша и старша възраст в Пловдив.

По време на отборното съревнование беше доставена и дългочаканата лодка - четириместно кану, закупена с цялостната поддръжка на Община Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР