С кош на Ройс ОНийл в последната секунда Бруклин срази

...
С кош на Ройс ОНийл в последната секунда Бруклин срази
Коментари Харесай

Бруклин срази Портланд с кош на О'Нийл в последната секунда

С панер на Ройс О " Нийл в последната секунда Бруклин съкруши Портланд със 109:107 в мач от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА). Баскетболистът на Нетс приключи с трипъл-дабъл (10 точки, 11 битки и 11 асистенции), а звездата на отбора Кевин Дюрант наниза още 35 точки.

С триумфа Бруклин се завърна към успехите, откакто позволи провали от Сакраменто Кингс и Ел Ей Лейкърс в последните си два дуела.

Срещата в " Мода Център " в Портланд стартира по-добре за гостите, които първоначално поведоха с 9:1, само че до края на първата четвърт домакините стопиха пасива си и по този начин в края на първата част резултатът беше 28:28. В идващите две част Трейлблейзърс на няколко пъти вършиха опита да се откъснат в резултата, само че Нетс съумяваха да стигнат до равенството, като в края на третата четвърт даже поеха водачеството при 85:82. В последните 12 минути резултатът на няколко пъти мина през равенството, само че кошът на О " Нийъл малко преди сирената им донесе крайния триумф.

За домакините Деймиън Лилард приключи с " дабъл-дабъл " - 25 точки и 11 асистенции, а Анфърни Симонс осъществя 24 пункта.

В класирането Бруклин Нетс е на 11-то място в Източната конференция с баланс 7-9, до момента в който Портланд Трейлблейзърс остава водач на Запад с баланс 10-5.

Реджи Джаксън вкара 23 точки и Лос Анджелис Клипърс надви с 96:91 против Детройт в дебюта на Кауай Ленърд през сезона. Пол Джордж и Маркъс Морис означиха по 16 точки за триумфа, а Ивица Зубач изравни персоналния си връх с 18 битки.

Резултати от миналата нощ:

Сакраменто - Сан Антонио - 130:112

Портланд - Бруклин - 107:109

ЛА Клипърс - Детройт - 96:91. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР