С колегите Ивайло Московски и Валентин Радев депозирахме оставките си.

...
С колегите Ивайло Московски и Валентин Радев депозирахме оставките си.
Коментари Харесай

Нанков, Московски и Радев подадоха оставки

С сътрудниците Ивайло Московски и Валентин Радев депозирахме оставките си. Това съобщи районният министър Николай Нанков на брифинг.

"Подадохме оставки, тъй като по този начин постъпваме в ГЕРБ, носим политическа отговорност. Поставени сме на постовeте си, с цел да свършим работа. Очевидно министерствата ни не са били в положение да ни предпазят от такава покруса. Заявихме, че нашата съществена цел е оптимално бързо да има правдивост в този случай ", сподели Валентин Радев.

Той акцентира, че не са се отдръпнали незабавно след злополуката, тъй като желали да предадат цялата нужна информация на следствието и прокуратурата.

„ Ние сме хора с морал. Основната ни цел е справедливостта оптимално бързо да спечелва. Съдействахме, спомагаме и ще спомагаме, с цел да може следствието да завърши по допустимо най-обективния начин”, разяснява от своя страна районният министър Николай Нанков.

По-рано министър председателят Бойко Борисов изиска оставките на тримата министри, виновни за злополуката край Своге, при която починаха 17 души.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР