С какво ще запомним този ден? Предстоят много важни решения и

...
С какво ще запомним този ден?
Предстоят много важни решения и
Коментари Харесай

Йордан Божилов: Ще има сериозна промяна в тактическата среда в Украйна

С какво ще запомним този ден?

Предстоят доста значими решения и сериозна смяна в тактическата и стратегическа среда в Украйна, счита ръководителят на Софийския конгрес за сигурност и някогашен заместник-министър на защитата Йордан Божилов в подтекста на визитата във Вашингтон от страна на украинския президент Володимир Зеленски. Какво още предвижда специалистът за развоя на войната, чуйте във вечерните Podcast вести. 

И още от тематиките, които ще чуете:  

Тялото на един от изчезналите на 27 ноември риболовци изплува в езерото Мандра в Бургас. Установено е, че става дума за Петър Петров. Заедно с него изчезна и Ивелин Тодоров, от който към момента няма диря. Тялото било видяно във водата наоколо до мястото, където беше открита гумената лодка на двамата риболовци. Предстои осъществяване на аутопсия от правосъдна медицина.

Тайсън Фюри и Олександър Усик са постигнали съглашение за мач между тях, в който би трябвало да обединят международните трофеи в тежка категория на професионалния бокс. Въпросният дуел ще се организира скоро - при започване на 2023 година, като към момента няма конкретизирани дата и място, само че детайлите се избистрят един по един. За това заяви промоутърът на Фюри - Боб Аръм. 

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast вести:  

Последвайте ни в:  -  - 

Какво ни впечатли доскоро?  

Предпоследното съвещание на служебното държавно управление за тази година министър председателят Гълъб Донев откри дружно със седмокласник. Защо, чуйте във вечерните Podcast вести. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР