С какво напълно проваленият Асен Василев държи Бойко Борисов, с

...
С какво напълно проваленият Асен Василев държи Бойко Борисов, с
Коментари Харесай

С какво напълно проваленият Асен Василев държи Бойко Борисов

С какво изцяло проваленият Асен Василев държи Бойко Борисов, с какво Бойко Борисов е подвластен от шарлатаните и докога ще продължава този фарс? И за какво човек би дал своя вот за ГЕРБ на изключителните избори, откакто е ясно, че отново ще се почне със сглобките? Такива въпроси задава журналистът Недялко Недялков.

SafeNews разгласява поста му във Facebook без редакторска интервенция:

Бойко Борисов се заканва, че ще направи всичко допустимо Росен Желязков и Димитър Главчев да не са министър председатели.
Вече взема решение освен кой ще е министър председател, само че и кой няма да е.
Толкоз за парламентарната народна власт.
В същото време Борисов признава чистосърдечно, че позвънил на…Асен Василев, с цел да се сговорят за състава на служебния кабинет. Но Василев го отрязал.

Колко ли още може да се унижи Бойко Борисов, и то обществено?

И не просто себе си унижава, само че и стотиците си хиляди симпатизанти. Сигурно си има вяра, че тези хора ще са му безумни предани до дъно, колкото и да се гаври с тях. Сигурно ги мисли за безмозъчна, култаджийска фракция.
Защо не влезе в коалиция с втория мандат на ППДБ, вместо в този момент да ги моли за общо служебно държавно управление?
С какво изцяло проваленият Асен Василев държи Бойко Борисов, с какво Бойко Борисов е подвластен от шарлатаните и докога ще продължава този фарс?
И за какво човек би дал своя вот за ГЕРБ на изключителните избори, откакто е ясно, че отново ще се почне със сглобките?

Аз, да вземем за пример, избирам Главчев за министър председател. Откъде накъде водачът на ГЕРБ ще му пречи, в случай че президентът Радев реши да го уточни?

Какъв е Главчев – чиновник на Борисов? Не е ли началник на самостоятелната Сметна палата?
Най-честно ще е ГЕРБ и ППДБ да заявят бъдещата си коалиция още преди вота и да се явят с общи парламентарни листи. Така ще ни спестят евтините циркове с така наречените „ договаряния “ и „ преговорни екипи “ по-късно.
ГЕРБ и ППДБ са една и съща грабителско-компрадорска партокрация, подчинена на соросоидната Метрополия зад Океана. Нормално е да се слеят – така и така чисто идеологически и финансово обслужват украинския народ, не българския.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР