С желанието на хората за новото, така от си обясняват

...
С желанието на хората за новото, така от си обясняват
Коментари Харесай

Иван Ченчев за изборния срив на БСП: Ще направим анализ, едва когато са готови окончателните резултати

С " желанието на хората за новото ", по този начин от си изясняват резултатите от парламентарния избор. Това разяснява пред Българска национална телевизия Иван Ченчев, член на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

" БПС ще продължи да бъде диалогична. Това, което може да бъде сложено пред нас като задача е да сближим позиции с партиите, изключително с тези, които са на " новата вълна ", макар че доста от тях получиха резултат, който не ги задоволява. Партията, която в този момент излезе като най-нова, евентуално ще е победител на тези избори ", сподели Иван Ченчев.

По отношение на предстоящата кандидатура на Кирил Петков за министър-председател, Ченчев съобщи, че " неговата поръчка кореспондира с нашата - да се отговори на упованията на хората ".
свързани новини48432преди 1 часа62658преди 4 часа
Ченчев добави, че за не са значими имената на министрите и позициите, а политиките и стратегиите на партиите дотолкоз да се сближат, с цел да се откри излаз от рецесията. Като приоритет той открои пенсиите и опазването на здравето.

Българска социалистическа партия няма да вземат участие в договаряния с ГЕРБ и Движение за права и свободи, добави Ченчев.

От партията ще създадат разбор на изборите, едвам когато са подготвени окончателните резултати.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР