С изцяло нов гинекологичен и с обновен родилен сектор стартира

...
С изцяло нов гинекологичен и с обновен родилен сектор стартира
Коментари Харесай

АГ отделението в „УМБАЛ-Пловдив“ отвори врати след голям рем...

С напълно нов гинекологичен и с освежен родилен бранш започва работа Отделението по Акушерство и гинекология в „ УМБАЛ-Пловдив “ след завършилия ремонт.

Лечебното звено е ситуирано на 3-я етаж, ситуацията е изцяло преобразена и подсигурява комфортен и прелестен престой. От началото на месец юни отделението има нов шеф – известния пловдивски експерт доктор Димитър Йончев. В работата си той разчита на екип от най-вече млади, само че способени и амбициозни експерти, както и на опитни акушерки.



Всяка седмица във вторник от 12 до 14 ч. той ще организира безвъзмездни консултативни прегледи. От пациентите няма да се изискват посоки, само че те би трябвало да си запишат час на тел: 032/905-343.

Екипът чака своите пациенти и е стимулиран да работи. „ Доста ни липсва директният контакт, пресечен преди година поради пандемията. „ Затова планираме да обновим „ Дните на отворените порти “, за които имаме доста запитвания. Те ще се организират по веднъж в месеца “, сподели старшата акушерка Любомира Тошева.

В АГ отделението ще бъде разкрито и гратис Училище за бременни, което също всеки месец ще предлага на бъдещите майки забавни и потребни срещи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР