С изненадваща рокада в ръководството на БД - Източнобеломорски район

...
С изненадваща рокада в ръководството на БД - Източнобеломорски район
Коментари Харесай

Басейнова дирекция с нов шеф

С изненадваща рокада в управлението на БД - Източнобеломорски регион започва новата седмица. От поста е освободен досегашният шеф инж. Георги Семерджиев, а на негово място е назначена инж. Цветелина Кънева. 

Семерджиев е бил извикан в Министерство на околната среда и водите и му била връчена заповедта за освобождение, а малко по-късно Кънева е била публично показана пред подчинените си от зам.-министъра на околната среда и водите Атанаска Николова.

Инж. Цветелина Кънева е някогашен чиновник на БД-ИБР. Завършила е бургарския университет " Проф. доктор Асен Златаров ", компетентност " Технология на водата ". До май 2011 година е работила като специалист в дирекция " Контрол “ в БД-ИБР, а по-късно като контрольор по надзор на храните в Областна дирекция по безопастност на храните – Пловдив.

Инж. Георги Семерджиев е някогашен шеф на ВиК - Пловдив. За началник на БД-ИБР е назначен през м. март 2015 година, на мястото на два пъти с спирания заемалия поста инж. Никола Кърнолски. Инж. Семерджиев е този, който пръв заяви за съществуване на уран в питейната вода в обитаемоте места на територията на БД-ИБР.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР