С издигането на кандидат-президентска двойка си поставяме няколко цели -

...
С издигането на кандидат-президентска двойка си поставяме няколко цели -
Коментари Харесай

Евродепутат от ДПС с тежки критики към Радев: Избра пътя на юмрука и разединението

С издигането на кандидат-президентска двойка си слагаме няколко цели - да стартираме диалог за ролята на президентската институция в една парламентарна република, да приказваме обществено за провокациите пред страната и да търсим народен консенсус за тяхно решение, да доразвием управническата стратегия на Движение за права и свободи. Това съобщи пред " Труд " президентът на АЛДЕ и евродепутатът от ДПС/АЛДЕ Илхан Кючюк на въпрос за избора на на Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова за претенденти за президент и вицепрезидент

" Посланията ще са ориентирани към всички български жители, живеещи в страната и отвън рамките u. Посредством тях ще търсим единството на нацията за одобряване на държавността и модернизацията на страната ни. В едно разграничено общество това е път към една нова вяра. Това е принцип, който съблюдаваме от самото основаване на Движение за права и свободи. Tяхната кандидатура е път към единението на нацията, а не разединението, такова каквото виждаме ", безапелационен е той.
свързани новини145887на 11.10.202116361на 10.10.2021
" България от дълго време има потребност от различен вид ръководство, с друга философия и модел, което умело и отговорно да заложи на капацитета на цялата нация. Когато дадохме доверието си на президента Радев, чакахме той да сътвори такава среда, да бъде публичният посредник, с цел да може страната да дефинира своя нов народен блян в границите на НАТО и Европейски Съюз. Вследствие на това, да работим за постигането на подобен обществен статус, който да ни даде самочувствието на почтени жители на Европейски Съюз. За страдание той избра пътя на юмрука, борбата и разединението. В исторически проект този метод в никакъв случай не е реализирал значими цели, да не приказваме за ХХI век. ", отсече евродепутатът от Движение за права и свободи.
свързани новини189840на 10.10.2021
" Какво оферират самоопределилите се „ партии на смяната “ или „ новите честни “ - да ги изчакаме да съберат 121 депутати, а и да се схванат? И в случай че не могат - отново отиваме на избори. Не виждат ли, че гласоподавателят не желае опълчването на едни против други и ни дава комплицирана задача за решение. На България u би трябвало постоянно държавно управление, което да откри консенсус по значимите публични тематики. И диалогът за това би трябвало да стартира по време на изборите, само че преди този момент политическият речник би трябвало да се почисти от паразитните изрази „ ние “ - положителните и „ те “ - неприятните ", разяснява Илхан Кючюк.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР