Дъщерята на бившия военен министър Стефан Янев втора година е

...
Дъщерята на бившия военен министър Стефан Янев втора година е
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Щерката на Стефан Янев имала тройки в СУ, сега е с 3 бона държавна заплата

Дъщерята на някогашния боен министър Стефан Янев втора година е на сладостен пост в енергийното сдружение „ Булгаргаз “, където получава над 3 хиляди лв. държавна заплата за позицията си на специалист в отдел „ Международно съдействие и връзки с обществеността “. Там тя е назначена на 1 юни 2020 година, като е подала сама молбата си за работа в газовия снабдител и е била утвърдена след изявление.

Тъй като е приключила компетентност „ Публична администрация “ в Софийският университет, длъжността била в нейните професионални пълномощия. Оказва се обаче, че Екатерина напълно не е била измежду най-силните студенти във випуска.

Протоколите от изпити, извършени по време на образованието ѝ, потвърждават, че на Янев не е държала отличен триумф. От резултатите от тест по „ Статистика “ да вземем за пример, извършен в първия курс от образованието ѝ, оповестени в интернет, се вижда, че е изкарала оценка междинен 3.
свързани новини489626на 03.08.2021
Само няколко месеца откакто се дипломира в СУ, Екатерина основава и собствен личен бизнес. На 8 септември 2015 година тя записва компанията си „ Флеър Евентс “ с капитал от 2 лв., която се занимава с организация на събития, ресторантьорство, кетъринг, търговия и други действия. По-късно, явно към този момент насочена към държавната работа, през 2019-а тя трансферира напълно бизнеса на своя избраник Иван, който пък е измежду най-известните бармани у нас. Последният оповестен финансов доклад на компанията демонстрира, че за 2019 година тя е генерирала 66 хиляди оборот, от които 38 бона са чистата облага.

Екатерина и Иван към момента нямат брак, само че са сгодени и са родители на обща щерка. Семеен е и нейният брат Костадин Янев, който пък е татко на момченце. Той също работи на държавна заплата, още веднъж в областта на енергетиката.

Синът на някогашния длъжностен министър председател стартира като младши специалист в дирекция „ Проекти “ на Българския енергиен холдинг през 2017 година, а все още е повишил професионалното си равнище и към този момент се води специалист в отдел „ Газови планове “. Завършилият финанси в Костадин също получава повече от апетитна заплата.

Според последните данни от 2015 година междинната заплата в БЕХ е била 2854 лв.. 7 години по-късно възнаграждението сигурно е повишено, поради повишението на стандарта на живот и инфлацията.



Янев с жена си Пенка на дипломирането на щерка им в Софийския университет



Щерката на Янев театралничи по бански в компанията на обичания си



Дъщерята на някогашния министър председател с половинката си Иван и детето им
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР