Разпити на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов текат в Главна

...
Разпити на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов текат в Главна
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Разпитват в момента като свидетел Бойко Борисов - срещу лидера на ГЕРБ няма повдигнати обвинения

Разпити на водача на ГЕРБ Бойко Борисов текат в Главна дирекция " Националния полиция ", научи извънредно организация ПИК. Борисов е третиран като очевидец и против него няма повдигнати обвинявания. Това значи, че след края на разпита упованията са ръководителят на най-голямата опозиционна партия в страната да бъде освободен.

Заедно с някогашния министър председател е и неговият юрист Менко Менков.

В момента се организират разпити и на останалите арестувани - Владислав Горанов и Севдалина Арнаудова. Срещу тях също няма повдигнати обвинявания и в най-лошия случай след приключване на 24-часовата им мярка ще бъдат освободени.
свързани новини81190преди 5 часа85503преди 7 часа
Припомняме, че по-рано през днешния ден от прокуратурата оповестиха, че са били известени за арестуваните лица, само че при тях не са постъпили никакви материали по делото. При това състояние от държавното обвиняване не могат да издигнат обвиняване на задържаните, нито да разпоредят задържане до 72 часа.

На този декор не е ясно по какъв начин Борисов, Горанов и Арнаудова са арестувани, откакто те са разпитвани в качеството им на очевидци.

Докато текат разпитите на тримата, пред постройката на Главна дирекция " Национална полиция " се събират още веднъж народните представители на ГЕРБ, с цел да изразят своята поддръжка към арестуваните.
свързани новини188167преди 6 часа
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ПИК!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР