С името „Българските патриоти“ ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ ще се

...
С името „Българските патриоти“ ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ ще се
Коментари Харесай

ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ ще са заедно на изборите


С името „ Българските патриоти “ Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ ще се явят на изборите на 11 юли. Трите партии подписаха предизборно съглашение за обединяване на патриотичния бранш в България, заяви БГНЕС.

Патриотичната коалиция се сплотява към 10 съществени правилото. Водещи измежду тях са национално помиряване и преустановяване на междуинституционалните войни; повишение на приходите и пенсиите; ограничения против монополите и картелите, приемане на Закон за частния фалит; превъзмогване на демографската катастрофа; недопускане на Движение за права и свободи в ръководството на България; самостоятелна и националноотговорна външна политика; отбрана на обичайното семейство и недопускане на еднополови бракове; преустановяване на обществения паразитизъм; въвеждане на учебен ценз при гласуване; децентрализация; нулева приемливост към корупцията; нов Обществен контракт и други

„ Българските патриоти– Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “, дават поръчка за работа в името на всеки български жител и изрично и непримиримо отстояване на националните ползи на България, се споделя в известието на обединенията.

Формациите са се обединили към 10 кардинални цели.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР