С идването на пролетта все повече ни се пътува и

...
С идването на пролетта все повече ни се пътува и
Коментари Харесай

Мини мобилни къщи са най-новият хит за свободния начин на съществуване

С идването на пролетта от ден на ден ни се пътува и планираме новите екскурзии наоколо и надалече. А от няколко години трендът за мобилни къщи навлиза все по-категорично с все по-интересни оферти. За да сте в крайник с най-новото и модерното, елате на ревюто Camper Expo в IKEA от 21 до 23 април. Освен че ще се влюбите в мини пространствата на колела, ще научите доста повече за метода на живот и отмора от напълно нов вид – за тези, които обичат свободата, ценят всяка минута измежду природата и търсят приключения.

Всъщност новите технологии позволяват и отдалечена работа, и пътешестване, и живеене в разнообразни точки по света, стига да имате добър интернет. На третото издание на Camper Expo, проведено от Camperisimo ще видите най-новото от света на кемперите, караваните, мобилните къщи, ифойловете, а също и електрическите велосипеди и ще откриете богата гама аксесоари за тях. На повърхност от над 5000 кв. м на открития паркинг сред ИКЕА и Ринг Мол в София ще научите и кое е българското предложение мобилна къща, което ще спре дъха ви.

Създателите й прегръщат идеологията Less is more, или " По-малкото е повече ", и създават жилищно пространство в минималистичен жанр, само че с всички нужни улеснения. Течението за мини мобилни къщи потегля от Америка през 19 век, когато доста хора живеят в тесни и дълги жилищни пространства от най-много 37 кв. м. Тези микрокъщи се радват на супер взрив през последните 20 години и към този момент навлизат и у нас. Опростеният метод на живот е екосъобразен и ни дава нов взор на смисъла на притежанието на прекалено много непотребни движимости, които употребяваме рядко, само че по тази причина пък ни пречат постоянно. Мини къщите на колела са и нов метод за обединение с природата и имат доста потвърдени изгоди за психологичното здраве заради по-дългото превозване навън на чист въздух и на слънчева светлина. Освен това са и отличен метод за икономисване на пари.

За всички сегашни и бъдещи кемперисти и авантюристи, екипът на Camperisimo е приготвил атрактивни министър председатели и извънредни оферти за България. Тук са водачите в сектора – марките Dethleffs, Sunlight, Mobilvetta, Chausson, Fleurette, Laika, Burstner, Carthago, Giottiline и още - първокласни каравани на Knaus и Adria, електрически колела Econic One ифойлове SiFly и лодки ZAR Formenti.

Както постоянно, “Camperisimo Camper Expo ” са великодушни на изненади, тъй като схващат от позитивни страсти и са подготвили 555 примамливи награди! Тази година те са наистина впечатляващи.

Седмица “All inclusive ” с кемпер

50 уикенда в новооткрития български кемпер къмпинг “Terme di Hissar ”

Електрическо колело Econic One

555 ваучера по 100 лв. за наем на кемпер от Camperisimo

Градински комплект от IKEA

Докато разглеждате и мечтаете, ще се натъкнете са оранжевия бус на Aperol Spritz с емблематичните коктейли.

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР