С Христина се познаваме от университета, бяхме в една група,

...
С Христина се познаваме от университета, бяхме в една група,
Коментари Харесай

Приятелка на загиналата Христина: Трябва да има доживотен затвор за виновника

С Христина се познаваме от университета, бяхме в една група, с нея можеше да се приказва на всевъзможни тематики. Христина беше доста директна, седеше надалеч от интригата и клюките. Тя е на 26 година, първо е учила българска лингвистика, след това даже и астрономия. Имаше предпочитание да учи и да се развива, занимаваше се и с джаз пеене. Това описа пред Би Ти Ви Дона Атанасова, другарка на починалата Христина Дилова при бруталната злополука на бул. " Черни връх " в София.

Христина не допускаше доста хора до себе си, за последно се чухме преди седмица, когато си писахме за изпита по съветска литература. Тя беше доста упорита, извънредно е да се каже “беше ”, сподели още Дона Атанасова

" Най-доброто следва " написа Христина в един от последните си постове. В последните дни се приготвяше за изпитите от сесията, доста говореше и за своя другар и изглеждаше доста щастлива, че е намерила индивида.

В 2 часа през нощта един сътрудник, научил от наш учител за случилото се, ми позвъни да ме пита за Христина, а към този момент беше минало повече от денонощие, околните й са я търсили на всички места. Изтръпнах от смут.

Хриси щеше да бъде страховит преподавател, имаше може би и бъдеще в музиката. Надявам се това да не е следващият случай, който по-късно да се не помни.

Според Дона Атанасова би трябвало да има пожизнен затвор за виновника за гибелта на Христина.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР